Győri és kisbajcsi baleset szemtanúit keresik

Győr+ Pixabay
2023.02.03. 19:05

Kárt okoztak, majd elhagyták a helyszínt. Balesetek körülményeinek tisztázása érdekében, tanúk jelentkezését várja a Győri Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya.

2023. január 24-én 12 óra és 15 óra közötti időben, Győrben, a Verseny utca 18. szám előtt a Magyar utca felől a Szigethy Attila utca irányába ismeretlen személy közlekedett személygépkocsijával. Haladása során feltehetően hátramenetet hajtott végre, és ennek következtében járművének vonóhorgával neki ütközött az úttestre merőlegesen parkoló Ford típusú tehergépkocsi elejének.  A balesetet követően az ismereten személy adatai hátra hagyása nélkül a helyszínt elhagyta, személyi sérülés nem, azonban anyagi kár keletkezett.

2023. január 29-én 20 óra és 2023. január 30-án 7 óra közötti időben, Kisbajcson, a Duna utcában a Töltés sor felől a Petőfi Sándor utca irányába ismeretlen személy közlekedett tehergépkocsijával. Haladása során – feltehetően nem megfelelően megválasztott sebesség miatt – az úttestről a menetiránya szerinti baloldalon letért, majd nekiütközött a Duna utca 4. szám alatt található ingatlan kerítésének. A balesetet követően az ismeretlen személy adatai hátra hagyása nélkül a helyszínt elhagyta, személyi sérülés nem, azonban anyagi kár keletkezett.

A balesetek körülményeinek tisztázása érdekében, tanúk jelentkezését várja a Győri Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya, Győr Szövetség utca 17. szám alatt vagy az 520-092 illetve a 520-094-es telefonszámon.

Forrás: Győr-Moson-Sopron VMRFK Sajtó

Kapcsolódó témák: #baleset | #Győr | #rendőrség |