Hirdetés
Nemzeti színűre festi épületeit

Győr is tiszteleg a magyar válogatott előtt

Győr+
2021.06.23. 10:57

A magyar válogatott ma este mindent eldöntő mérkőzést játszik a sokkal erősebb német válogatottal szemben, az ország pedig futball lázban ég. A Fraditól indult „nemzeti színűre festős” kezdeményezéshez Győr is csatlakozik. Hajrá Magyarok!

Hirdetés

Kubatov Gábor, a Ferencvárosi Torna Club elnöke hallgatott a szurkolói kérésre, így a Fradi stadionját, a Groupama Arénát a mai, Németország-Magyarország mérkőzés idejére nemzeti színű díszkivilágítással látják el. Facebook posztban a Fradi-vezér a többi klubbot is hasonló gesztusra biztatta, amelyet sokan meghallottak. Így többet között az MTK és a DVSC stadionja is a nemzeti trikolórban pompázik majd az este folyamán.

Győr is futballszerető város, így nem meglepő, hogy a válogatott menetelése előtt itt is tisztelegni szeretnének. Az ETO stadiont technikai okok miatt sajnos nem lehet megvilágítani, de ahogy dr. Dézsi Csaba András a hivatalos Facebook oldalán bejelentette:

Hirdetés

„Hajrá Magyarok! Ma este Győrben nemzeti színű lesz az Audi Aréna, a Jedlik Híd és a Richter Terem!” – olvasható.

Győr is kiveszi tehát a részét az országos összefogásból, s ikonikus épületein hirdeti szerda este, hogy a szívünk együtt dobban majd a srácokkal, együtt szurkolunk a győzelemért, együtt szorítunk a csodáért!

Hajrá Magyarok, hajrá Magyarország!

Kapcsolódó témák: #Euro-2020 | #labdarúgás | #magyar válogatott |
likeold
a fb oldalunkat