Gyalogost gázolt, majd elhajtott a helyszínről egy sofőr Győrben

Győr+ Illusztráció police.hu
2023.05.16. 12:26

Gyalogost gázolt el egy piros színű személygépkocsi Győr belterületén, a rendőrség az autó vezetőjének, illetve a baleset szemtanúinak jelentkezését kéri.

Győrben, a Pannónia utcában közlekedett gyalogosan egy 58 éves győrasszonyfai férfi május 14-én 8 óra 45 perc körül. A Szent Imre út kereszteződéséhez érve, az út túlsó oldalára kívánt átkelni, amikor egy balról – a József Attila utca irányából – érkező, ismeretlen forgalmi rendszámú, piros színű gépjármű elütötte.

A balesetben a gyalogos megsérült, azonban az autó sofőrje megállás és segítségnyújtás nélkül elhajtott.

Az ügyben a Győri Rendőrkapitányság segítségnyújtás elmulasztása bűntett elkövetése miatt büntetőeljárást indított.

A helyszín (Fotó: police.hu)

A rendőrség kéri, hogy az ismeretlen gépkocsivezető, aki a piros színű járművet vezette, illetve aki a balesetet látta, vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, jelentkezzen a Győri Rendőrkapitányságon Közlekedésrendészeti Osztályán (Győr, Szövetség utca 17.).

Fotó: police.hu

Névtelensége megőrzése mellett hívja a Győr-Moson-Sopron Vármegyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját a 06-96-417-329-es telefonszámon, vagy az ingyenesen hívható 06-80-555-111-es Telefontanú zöldszámát, továbbá a 112-es központi segélyhívó számok valamelyikét.

A fentieken túl az esettel kapcsolatban telefonon bejelentés tehető a Győri Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya 96/520-092 illetve a 96/520-094-es telefonszámának valamelyikén.

Forrás: police.hu

Kapcsolódó témák: #baleset | #cserbenhagyás | #Győr | #rendőrség |