Futva menekültek, keresik a bolti tolvajokat a győri rendőrök

Győr+ Illusztráció: Vig Norbert
2023.11.13. 15:15

A győri rendőrök a lakosság segítségét kérik a bűncselekmény feltételezett elkövetőjének azonosításában.

A Győri Rendőrkapitányság lopás bűntette gyanúja miatt folytat eljárást. A nyomozás adatai szerint idén július 15-én 7 óra 10 perckor két férfi – egymás tevékenységéről tudva – Győrben, a Nagysándor József utcában egy üzletből  különböző termékeket lopott el, és megkísérelték azokat a boltból kivinni. Cselekményüket észlelve az üzlet alkalmazottja utánuk indult, így az elkövetők a lopott tárgyak egy részét hátrahagyták, majd elmenekültek.

A bűncselekmény feltételezett elkövetőiről az üzlet biztonsági kamerája felvételt készített, mely alapján az egyik elkövető beazonosításra került.

A másik feltételezett elkövetőről fotók ide kattintva láthatók!

A rendőrség kéri, hogy aki a képen látható férfit felismeri, vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, hívja a Győr-Moson-Sopron Vármegyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját a 06-96-417-329-es hívószámon, vagy névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 Telefontanú zöldszámán, illetve a 112-es központi segélyhívó telefonszámon.

Forrás: police.hu

Kapcsolódó témák: #Győr | #lopás | #rendőrség |