Folytatódik a padok kihelyezése

Földvári Gabriella Fotó: Marcali Gábor
2023.09.20. 14:39

Hatvanhat új pad kerül ki a buszmegállókba, a munkálatok szeptember elején kezdődtek. Szerdán az „Ipari park, felüljáró” és az „Ipari park, Homokbánya út” buszmegállókba szerelték fel a Győr-Szol szakemberei az új ülőalkalmatosságokat.

Dr. Dézsi Csaba András polgármester kezdeményezésére a városüzemeltetés felmérte azokat a megállókat, ahol nem volt ülőalkalmatosság, majd az elkészült lista alapján kezdték el telepíteni az utcabútorokat a Győr-Szol munkatársai.

A polgármester a szerdai utcabútor-kihelyezésen hangsúlyozta: fedett buszmegállóra is szükség van és még több padra az „Ipari park, felüljáró megállónál”.

Dr. Dézsi Csaba András és Sík Sándor

Amikor polgármester lettem, felmértem, mik a legnagyobb problémák, az egyik a közlekedés, ide értve a tömegközlekedést is, a másik a közbiztonság, a harmadik pedig a köztisztaság, ezekben a témákban a megoldások terén haladunk előre. A buszpark életkorát húszról tíz évre szorítottuk le, ötvenegy új buszt állítottunk forgalomba. Most pedig a buszmegállók cseréje történik, valamint padokat helyezünk ki a komfortosabb várakozás érdekében” – ismertette a polgármester.

Dr. Dézsi Csaba András hangsúlyozta, folytatni fogják a padok kihelyezését ott, ahol az szükséges.

TV-s szerkesztő: Zombai-Kovács Ákos

Kapcsolódó témák: #fejlesztés | #Győr | #híradó | #padok |