Hirdetés
Széchenyi István Egyetem

Fergeteges koncerttel nyitott újra a Bridge

Fotó: SZE
Győr+
2022.02.11. 16:32

Alee és a Follow the Flow fantasztikus koncertjével nyitott újra szerdán a Széchenyi István Egyetem Bridge Oktatói és Hallgatói Klubja, amely egyszerre szolgálja az intézmény hallgatóit, munkatársait és a térségben élőket. Az egyetem a fenntarthatóság jegyében újította fel a létesítményt, jelentősen javítva energiahatékonyságát.

Hirdetés

A Széchenyi István Egyetem hallgatói közösségei nemzetközi példák alapján régóta működtetnek olyan klubokat, amelyek nyitott jellegüknek köszönhetően mind az intézmény polgárainak, mint a térség lakóinak lehetőséget teremtenek a szórakozásra, kikapcsolódásra.

A nyitóesten Maczkó Márton, az Egyetemi Hallgatói Önkormányzat elnöke azt hangoztatta: a Bridge a kezdetektől nagy szerepet játszik a hallgatói élet felpezsdítésében.

Hirdetés

Ezt mintegy megerősítve a klub szerdán este fergeteges koncerttel nyitott újra, amelyen az X-faktor-győztes Alee, valamint Magyarország egyik legnépszerűbb zenekara, a Follow the Flow lépett fel. A hangulattal az utóbbi együttes tagjai is elégedettek voltak. „Már vártuk, hogy ismét Győrben adhassunk koncertet, hiszen itt mindig nagyon lelkes a közönség. Az egyetemi bulik hangulata olyan, mint egy minifesztivál” – mondták.

Korábbi cikkünk a témában:

likeold
a fb oldalunkat