Hirdetés

Felvételizők nagy napja – így várták a pontokat Győrben

Fotó: MekliZ Fotó
Pécskai István
2022.07.21. 20:53

A győri Széchenyi István Egyetem a Bridge Oktatói és Hallgatói Klubban tartotta az idei felsőoktatási felvételi eljárás ponthatárváró rendezvényét, a Pont Ott Partit. Több tucat fiatal várta izgatottan a nagy pillanatot, hogy hosszas várakozás után, végre kiderüljön, sikerült-e a jelentkezés valamelyik egyetem vagy főiskola ,,álomszakára”.

Hirdetés

A zenés, táncos rendezvényen, amelyen a Nemazalány x Sofi énekes duó is fellépett, leginkább boldog arcokat lehetett felfedezni, tehát a legtöbb fiatalnak sikerült bekerülnie valamelyik egyetemre.

Zoé is közéjük tartozik. Az ősztől az ELTE GTK Gazdálkodás és menedzsment szakán folytatja tanulmányait.

Hirdetés

,,Ezt jelöltem meg az első helyen, nagyon boldog vagyok, hogy sikerült elérnem a ponthatárt. Jó érzés, hogy most már egyetemista vagyok. Az Erasmus-programot mindenképpen szeretném kipróbálni. El tudom képzelni, hogy a jövőben majd külföldön vállaljak munkát” – jelentette ki Zoé.

Zoé

Barátnője, Fanni ugyanerre a szakra nyert felvételt.

,,Hihetetlenül boldog vagyok. Most beszéltem a szüleimmel, kimondhatatlanul örültek, büszkék rám. Zoéval egyébként tizenkét éve vagyunk barátnők. Nagy öröm számomra, hogy az egyetemen sem kell elszakadnunk egymástól. Közös albérletben fogunk lakni– mesélte Fanni.

Fanni

Olivér a Corvinus Egyetemen folytatja tanulmányait, a pénzügy-számvitel szak hallgatója lesz majd ősztől.

,,Elég magas lett a ponthatár, de szerencsére belefértem. Elsősorban a jó érettséginek köszönhetem, hogy felvettek az első helyen megjelölt szakra. Nagyon várom a budapesti életet, jó lesz egyetemistának lenni” – mondta Olivér.

Oliver

A Széchenyi Egyetem karainak ponthatárai elérhetők itt.

Galéria: Mekliz Fotó

Korábban ma a témában:

Kapcsolódó témák: #Győr | #Széchenyi István Egyetem |
likeold
a fb oldalunkat