Ezekre a változásokra számíthatnak a győriek pünkösdkor

Fotó: Vig Norbert
Győr+
2022.06.01. 15:05

Győrben a felszíni fizetőparkoló-hálózat beállói pünkösdkor, június 5-én és 6-án díjmentesen használhatók. A Jókai, a Révai, az Árpád, a vásárcsarnok melletti és a Dr. Petz Lajos parkolóházban, valamint a Dunakapu mélygarázsban folyamatosan a szokásos, érvényben lévő díjakért lehet parkolni.

Dr. Dézsi Csaba András a Facebook-oldalán számolt be róla, hogy a győri vásárcsarnok június 5-én és 6-án zárva tart, június 4-én 6 és 14 óra között várja a vásárlókat. A Dunakapu téri piacon június 4-én 6 és 13 óra között lesz kereskedés.

Június 5-én és 6-án a Barátság Sportpark 7 és 22 óra között, a Bercsényi ligeti és az Örkény utcai sportpályák 7 és 21 óra között, a Tompa utcai, Ifjúság körúti (I-es tó mellett) sportpálya, valamint a Kodály Zoltán utcai kosárlabdapálya 8 és 21 óra között látogatható.

A Szabadhegyi, Nádorvárosi, Révfalui, Újvárosi, Sugár úti, Templom úti, Malomsori és Koroncói úti köztemetők mindennap a nyári nyitvatartási rendnek megfelelően egységesen 7 és 20 óra között látogathatók.

A Győr-Szol Zrt. hiba- és kárbejelentő vonala (96/50-50-55) minden naptári napon 0–24 órában hívható. Június 6-án a Győr-Szol Zrt. Orgona utcai és Jókai utcai ügyfélszolgálati irodái egységesen zárva tartanak, a telefonos ügyfélszolgálat nem működik.

Kapcsolódó témák: #barátság park | #piac | #pünkösd | #vásárcsarnok |