Hirdetés
Bohóc és fagyi

Először rendeztek gyermeknapot Ménfőcsanakon

Fotó: Vig Norbert
J. Kovács Andrea
2022.05.28. 12:33

Ugrálóvárak, bohóc, hangszersimogatás, fagyi és lángos és sok minden más várta a kicsiket május utolsó szombatján Ménfőcsanakon. A Bezerédj-kastély előtti parkban hagyományteremtő céllal először szerveztek gyermeknapot.

Hirdetés

Dr. Laczkovits-Takács Tímea önkormányzati képviselő portálunknak elmondta: „Nagy érdeklődésre számítottunk és valóban rengetegen eljöttek, ezért úgy gondolom, hogy folytatásra van ítélve. Sőt, jövőre újabb elemekkel szeretnénk színesíteni a programot.”

„A színpadon Rudi bohóc rögtön vidám hangulatot teremtett. Őt követte a Manó Swing zenekar koncertje, most pedig a hangszerekkel ismerkedhetnek a gyerekek. Népszerű a két ugrálóvár, az arcfestés és a csillámtetkó készítés és a lufihajtogatás is. Egy kis vendéglátással is készültünk, fagyit, lángost, palacsintát és limonádét kínálunk a családoknak.” – tette hozzá a képviselő.

Hirdetés

„Szükség van minél több eseményre, hiszen így lehet jó és összetartó közösséget kovácsolni. Ezzel a céllal indult a ménfőcsanaki kézműves és termelői piac is, most is ehhez kapcsoltuk a gyermeknapot. Nagy öröm számomra, hogy ha van miért, akkor megmozdul ez a városrész. Úgy tűnik, hogy a hosszú bezártság után ki vannak éhezve az itt lakók a személyes találkozásokra, a színvonalas programokra.” – zárta a beszélgetést Dr. Laczkovits-Takács Tímea.

Galéria: Vig Norbert

TV-s szerkesztő: Németh Boglárka

Kapcsolódó témák: #gyermeknap | #Győr | #híradó |
likeold
a fb oldalunkat