rendőrség

Egy nap alatt 3 vezetéstől eltiltott sofőrrel szemben intézkedtek a megyében

Fotó: police.hu
Győr+
2021.08.04. 19:49

Mindegyik járművezetővel szemben büntetőeljárást indítottak.

Hirdetés

A győri járőrök augusztus 3-án a délutáni és a kora esti órákban közlekedésrendészeti ellenőrzés során három olyan járművezetőt szűrtek ki a forgalomból, akik eltiltás hatálya alatt vezettek. Elsőként egy 46 éves bonyhádi férfival szemben intézkedtek Bakonyszentlászlón, a Dózsa György utcában, ahol a járművezető egy szabálytalan kikerülési manőver közben érintőlegesen ütközött egy másik gépkocsival. A férfi adatainak az ellenőrzésekor derült ki, hogy őt a Balatonfüredi Rendőrkapitányság eltiltotta a járművezetéstől.

Győrben, a Fehérvári út 114. szám alatti helyen is ellenőriztek az egyenruhások egy gépkocsivezetőt, aki a Zöld utca irányából Pér felé haladt autójával. Igazoltatásakor megállapították, hogy a 40 éves egerbaktai férfit az Egri Járásbíróság tiltotta el a vezetéstől. Ezt követően a járőrök a Kossuth Lajos utca 95. szám alatti helyen állítottak meg egy személyautót. A kocsit vezető 24 éves budakalászi lakosról is kiderült, hogy a Szentendrei Rendőrkapitányság eltiltotta a vezetéstől.

A rendőrök mindhárom gépkocsivezetőt elfogták, majd a Győri Rendőrkapitányságon velük szemben büntetőeljárást indítottak, és a nyomozók járművezetés eltiltás hatálya alatt bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki őket.

Forrás: police.hu

Hirdetés
Kapcsolódó témák: #bűntett | #rendőrség | #vezetés |