Hirdetés
Évforduló

Egy éve volt a polgármester választás

Fotó: O. Jakócs Péter
Győr+
2021.01.26. 06:26

Napra pontosan egy év telt el azóta, hogy Győrben megtartották az időközi polgármester választást. Mutatjuk mik történtek az elmúlt egy évben!

Hirdetés

Az évfordulóról dr. Dézsi Csaba András, Győr polgármestere emlékezett meg hivatalos Facecook oldalán az alábbi kísérő szöveggel:

„Eseménydús egy év telt el polgármesterré választásom óta. Köszönöm a bizalmat!”

Valóban, az elmúlt egy esztendő gyorsan eltelt, amely számos változást, fejlesztést hozott a győriek életében. Gazdasági, egészségügyi, közrendvédelmi, szociális, kultúrális, környezetvédelmi, jótékonysági ügyek, hogy csak néhány területet említsünk abból, amelyben a győriek által nagy többséggel megválasztott dr. Dézsi Csaba András és győri önkormányzat új lendületet, új munkatempót és pozítív változásokat hozott.

Persze a nehézségek sem kerülték el az elmúlt egy évet, elég csak a koronavírus-járványra gondolni és az amiatt hozott járványügyi-védekezésekre fordított kiadásokra, a bevételkiesésekre és az újragondolt költségvetésre.

Ahogy a polgármester fogalmazott: valóban eseménydús volt ez az elmúlt egy év, amelynek a legszebb és lefontosabb pillanataiból videós összeállítás is készült, amelyet dr. Dézsi Csaba András közösségi oldalára kattintva érthetnek el.

Mi pedig cikkben is összeállítottuk az elmúlt év történéseit:

Kapcsolódó témák: #Győr750 | #Győri önkormányzat |
Hirdetés