Hirdetés
Rendőrség

Drága bosszú: tört-zúzott a hotelben az elbocsátott nő

Fotó: police.hu
Győr+
2021.03.18. 10:10

Az első becslések szerint is több millió forint a kár. A nő elmondta: bosszúból törte össze a dolgokat, mivel elbocsátották.

Hirdetés

A rendőrségre március 17-én a kora reggeli órákban érkezett bejelentés arról, hogy az egyik győri hotel biztonsági szolgálata egy tomboló nőt tart vissza, aki tört-zúzott a szállóhely területén.

Fotó: police.hu

A rendőrök a helyszínen meghallgatták a biztonsági őrt, aki elmondta, hogy a hotel recepciósa értesítette őket arról, hogy egy korábbi munkavállalójuk megjelent az épületben, majd önkívületi állapotban ordibálva, válogatás nélkül törte össze a berendezési tárgyakat, számítógépeket rongált meg, betörte a bejárati ajtó és az ablakok üvegét, székeket dobált szanaszét.

Fotó: police.hu

A nőt ámokfutásában a kiérkező biztonsági szolgálat munkatársai fékezték meg. A járőrök elfogták a 44 éves helybéli asszonyt, aki elmondta, hogy bosszúból törte össze a dolgokat, mivel elbocsátották a hotelből. Az egyenruhások előállították a rendőrkapitányságra, ahol – tekintettel arra, hogy az elsődleges becslések szerint is több milliós kárt okozott – rongálás bűntette miatt gyanúsítottként hallgatták ki őt.

Forrás: police.hu

Kapcsolódó témák: #Győr | #rendőrség |
Hirdetés