Hirdetés
Rendőri ellenőrzés

Biztonsági öve buktatta le a körözött nőt

Fotó: police.hu
Győr+
2021.04.12. 14:47

A győri rendőrök a biztonsági öv használatának elmulasztása miatt ellenőrizték egy autó utasait. Az intézkedés során a gépkocsiban tartózkodó nő a testvére okmányával akarta igazolni magát, de lebukott.

Hirdetés

A járőrök egy személygépkocsi utasait igazoltatták április 11-én 16 óra 10 perckor Győrben, a Bakonyi úton, mivel menet közben észrevették, hogy a hátul ülő utas nem használta a biztonsági övét.

Miután megállították az autót és felszólították az abban ülőket, hogy igazolják magukat, a szabályszegést elkövető női utas elmondta, hogy nincsenek nála az okmányai.

Hirdetés

Miután bediktálta az adatait, az intézkedők ellenőrizték azt a rendőrség adattárában, és szembesítették a nőt azzal, hogy valótlan információkat közölt. Miután az utas ezt továbbra is tagadta a valós személyazonosságának megállapítása érdekében az intézkedők előállították őt a rendőrkapitányságra, ahol a nő végül bevallotta, hogy a testvére adatait adta meg, mivel körözés van ellene érvényben.

Valós énjének ellenőrzésekor a rendőrök megállapították, hogy a 27 éves helybéli lakos ellen a Fővárosi Törvényszék Büntetés-végrehajtási Csoportja adott ki körözést, ezért őt a Győr-Moson-Sopron Megyei Büntetés-végrehajtási Intézetbe vitték. A valótlan adatok bediktálása miatt a körözött személy elszámoltatására a későbbiekben kerül sor.

Forrás: police.hu

Kapcsolódó témák: #Győr | #rendőrség |
likeold
a fb oldalunkat