Polgármesteri közlemény

Bezárják a győri játszótereket

Fotó: Marcali Gábor
Győr+
2020.03.19. 16:00

Csütörtökön a győriek biztonsága érdekében elkezdték bezárni a játszótereket. Erről és a háziállatokról való gondoskodásban nyújtott segítségről is szól dr. Dézsi Csaba András polgármester újabb közleménye.

Hirdetés

„Tisztelt Győri Polgárok!

Információim szerint a mai napon még mindig sokan vitték gyermekeiket a győri játszóterekre. Tették mindezt a Magyar Kormány, a hatóságok, és az egészségügyi dolgozók által, a vírus terjedésének megelőzése érdekében végzett erőfeszítései ellenére.

A problémát kiküszöbölendő, a győri játszóterek zárását a mai napon megkezdtük.

A járvány idején sem feledkezhetünk meg házi kedvenceinkről, velük egy esetleges karantén idején is foglalkozni kell. A Zöld Eb Kutyás Érdekvédelmi Egyesület az önkormányzattal együttműködve segít azokon, akik a karantén idején nem tudják sétáltatni, illetve megfelelően ellátni állataikat. Az egyesület munkatársai a +36-21/262-0044 telefonszámon várják azok hívását, akik a szolgáltatást igénybe kívánják venni.

A járvány lassítása, megakadályozása csak összefogással valósulhat meg, amely összefogás során minden győri polgár együttműködésére, és támogatására számítok!

Vigyázzunk egymásra!

Tisztelettel,
Dr. Dézsi Csaba András
polgármester”

TV-s szerkesztő: Ficsór Dávid

Kapcsolódó témák: #Győr+ TV | #Győri önkormányzat | #koronavírus |
likeold
a fb oldalunkat