Béke hídi baleset: nem tartotta be a követési távolságot

Győr+ | Fotó: police.hu
2022.11.16. 18:25

Három gépjármű karambolozott kedden az 1-es főút 128-as kilométerénél, Győr belterületén, a Béke hídnál. A rendőrség ma hivatalos tájékoztatást és fotókat tett közzé a balesetről.

Hirdetés

Amint arról beszámoltunk, hármas baleset történt kedden Győrben. A rendőrség ma hivatalos tájékoztatást és fotókat tett közzé a balesetről.

Mint írják, Győrben az 1-es számú főúton közlekedett a Béke híd felől a Kossuth Lajos utca irányába személygépkocsijával egy 61 éves győri férfi november 15-én 11 óra körüli időben. Haladása során a követési távolságot nem megfelelően választotta meg az előtte haladó, forgalmi okokból megálló Renault típusú tehergépkocsival szemben és nekiütközött. Az ütközés erejétől a Renault az előtte álló Fiat tehergépkocsi hátsó részének csapódott.

A baleset során az okozó sofőr megsérült, őt a mentőszolgálat munkatársai kórházba vitték. Az eset körülményeit a Győri Rendőrkapitányság vizsgálja.

A Győr-Moson-Sopron Rendőr-főkapitányság felhívja a közlekedők figyelmét, hogy forgalomban történő lassúbb haladás mellett fontos a követési távolság helyes megválasztása! A biztonságos közlekedés érdekében az előttünk haladótól tartsunk mindig akkora távolságot, hogy járművünkkel annak hirtelen fékezése esetén is meg tudjunk állni!

Forrás: police.hu

Hirdetés
Kapcsolódó témák: #baleset | #Győr | #rendőrség |