Hirdetés
Szent István út

Bedrogozva menekült a sofőr a rendőrök elől

Illusztráció: Pixabay
Győr+
2022.04.13. 19:15

A járőrök rövid idő múlva utolérték és megállították a 26 éves sofőrt. Elfogását követően kiderült, hogy a fiatalember nem rendelkezik érvényes vezetői engedéllyel.

Hirdetés

Az egyenruhások kedden délelőtt észlelték, hogy Győrben a Szent István úton egy férfi személygépkocsijával áthaladt a közúti tilos jelzésen, majd a rendőri jelzés  ellenére megpróbálta kivonni magát az intézkedés alól. A járőrök rövid idő múlva utolérték és megállították a 26 éves sofőrt.

Elfogását követően kiderült, hogy a fiatalember nem rendelkezik érvényes vezetői engedéllyel, sőt jelenleg is folyamatban van ellene engedély nélküli vezetés miatt egy eljárás. Az ellenőrzéskor a járőrök a gépkocsit is átvizsgálták, ahol további kábítószergyanús zöld növényi származékot és fehér kristályos port találtak, így járművezetőt a Győri Rendőrkapitányságra előállították. A sofőr kihallgatása során elmondta, hogy korábban, a vezetést megelőzően kábítószert fogyasztott, amelyet a vele szemben alkalmazott teszt pozitív értéke is megerősített.

Hirdetés

A nyomozók a személygépkocsi vezetőjét kábítószer birtoklása vétségének gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki, valamint az engedély nélküli vezetés miatt szabálysértési eljárást indítottak vele szemben.

Forrás: police.hu

Kapcsolódó témák: #drog | #Győr | #rendőrség |
likeold
a fb oldalunkat