Hirdetés
Rosszul sikerült manőverek, ismeretlen elkövetők

Bedöntötte a kerítést

Fotó: Marcali Gábor
Győr+
2020.05.04. 15:13

Több anyagi káros balesettel összefüggésben is a lakosság segítségét kéri a megyei rendőr-főkapitányság. Meghúzott autó, bedőlt kerítés, megrongálódott szalagkorlát - közös bennük, hogy nincs meg az okozó jármű és annak vezetője.

Hirdetés

Utólagos feljelentés alapján indult eljárás március. 26-án 13 óra és másnap háromnegyed tizenkettő közötti időben történt anyagi káros baleset miatt.

Egy ismeretlen személy, az általa vezetett ismeretlen hatósági jelzésű, feltehetően tehergépkocsival közlekedett M1 autópályán Budapest felől Hegyeshalom irányába. Haladása során feltehetően nem az út vonalvezetésének megfelelő sebességgel közlekedett, balra tért, és a 126+200. kilométerszelvényben szalagkorlátnak ütközött, majd azt követően az adatai hátrahagyása nélkül továbbhajtott. A baleset során személyi sérülés nem történt.

Hirdetés

A rendelkezésre álló adatok alapján egy ismeretlen okozó április 24-én 14 óra 15 perckor az általa vezetett Peugeot Boxer gyártmányú gépjárművel közlekedett Győr, Fehérvári út 20. szám alatti Spar parkolóban. Közlekedése során hátramenetet hajtott végre, melynek során nekiütközött a Fehérvári út 18. szám alatti ingatlan betonkerítésének, amely ettől bedőlt és megrongálódott.

Ismeretlen okozó a helyszínt adatai hátrahagyása nélkül elhagyta. A baleset során személyi sérülés nem történt, anyagi kár keletkezett.

Ismeretlen személy, ismeretlen forgalmi rendszámú, vélhetően szürke színű Opel Zafira típusú gépjárművel közlekedett Győrben, a Cuha utca 12. szám előtti parkolóból elindulva a Lajta utca irányába. Közlekedése során feltehetően szabálytalan elindulás következtében nekiütközött a Cuha utca 12. szám előtt, jobbra mellette parkoló Mazda gépkocsinak, majd adatai hátrahagyása nélkül a helyszínt elhagyta.

A baleset körülményeinek tisztázása érdekében a Győri Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya (Győr, Szövetség utca 17.) személyesen vagy az 520-000 telefonszámon mindazok jelentkezését várja, akik a fenti eseteke látták, vagy azokkal kapcsolatban információkkal tudnak szolgálni.

Győr-Moson-Sopron Megyei rendőr-főkapitányság

Kapcsolódó témák: #baleset | #Győr | #rendőrség |
likeold
a fb oldalunkat