Hirdetés
Bárány István

Ésszerű döntés dr. Dézsire szavazni

Fotó: Marcali Gábor
Győr+
2020.01.23. 12:01

Az önkormányzati választásokon az ellenzéki összefogás színeiben induló, s közülük egyedüliként egyéni képviselői mandátumhoz jutott Bárány István sajtótájékoztatón kérte, hogy a győriek dr. Dézsi Csaba Andrást válasszák meg polgármesternek, mert egyértelműen ez a város érdeke.

Hirdetés

Ötödik alkalommal kapott bizalmat a lakóhelyén Bárány István képviselő. Legutóbb az ellenzéki összefogás – Demokratikus Koalíció, Jobbik, LMP, Momentum, MSZP – színeiben mérette meg magát, de szerződésben kötötte ki, hogy győzelme esetén önállóan dönthet arról, hová csatlakozik. Bárány István függetlenként dolgozik az önkormányzatban.

“Én a választóimmal kötöttem szövetséget, s a körzetemben élők, valamint az egész város érdeke, hogy városvezetői tapasztalattal bíró, gyors intézkedésre képes, rátermett ember irányítsa Győr életét.” – hangsúlyozta Bárány István. Hozzátette: dr. Dézsi Csaba András alpolgármesterként sokat segített a városrésznek, kiemelkedő érdeme, a győri szennyvíztisztító befejezése. Ő képes arra, hogy az álmokból valódi, megoldható ügyek legyenek Győrben.

Hirdetés

Bárány utalt rá: október 13-án eldöntötték a győriek, hogy milyen politikai irányt követnek, a testületet meghatározó többségben Fideszes képviselők alkotják. Velük együtt egy olyan polgármester tud sikereket elérni, aki része a testületnek, kiváló országos kapcsolatokkal rendelkezik, a lehető leggyorsabb megoldások híve, s ereje, képessége van érvényesíteni a győriek érdekeit.

“Az egyedüli ésszerű döntés dr. Dézsi Csaba megválasztása.” – fogalmazott Bárány István. Szerinte Dézsi doktor olyan lokálpatrióta, aki a párbeszéd híve, ért a választók nyelvén, s ezt a kampány során is tapasztalhatták az emberek. Nem véletlen, hogy lakóhelyén már hétszer választották meg önkormányzati képviselőnek.

Arra a kérdésre, hogy csalódott-e az ellenzéki összefogásban, Bárány István úgy válaszolt: “mondjuk inkább azt, hogy tapasztalatokat szereztem. Nem csaptam be senkit, az ellenzékkel való együttműködés szerződésbe foglalt szabályai szerint jogom volt az önálló döntésre. Nem is tehettem mást, hiszen erős meggyőződésem, hogy dr. Dézsi Csaba András vezetésével lehet sikeres a városunk.”

TV-s szerkesztő: Zombai-Kovács Ákos

Kapcsolódó témák: #Győr+ TV | #választás2020 |
likeold
a fb oldalunkat