Nyugdíjas klubok képviselőivel találkozott a polgármester

JKA Fotó: Vig Norbert
2024.05.06. 18:57

Több nyugdíjas klub vezetőjével és tagjaival találkozott dr. Dézsi Csaba András hétfőn a klubok házában.

A beszélgetés elején elhangzott, hogy a Nyitott Városháza program sikerét jelzi a közelmúltban átadott Nyugdíjas Klubok Háza, hiszen így jutott a polgármester tudomására, hogy a nyugdíjasok helyiség gondokkal küzdenek. Szerencsére Győrben nagyon jól működik a civil élet, sok szervezet, egyesület és klub van, ahol szerteágazó tevékenység folyik, s ebből az idősebb generáció is jócskán kiveszi a részét. Ezért mindenképp megoldást kellett találni a helyhiányra.

A jelenlévők köszönetet mondtak a városvezetőnek, mert több problémájukat is sikerült orvosolni. Minden találkozón előkerül a vasútállomás felújításának kérdése. Dr. Dézsi Csaba András elmondta: a MÁV vezérigazgatójával való tárgyalás sikeres volt, az első lépés az akadálymentesítés, vagyis a liftek kialakítása lesz. Ha ez a szakasz lezárul, akkor lehet továbblépni.

A polgármester átadta az idei támogatásokat jelképező táblákat a Nefelejcs, a Révfalusi, a Nádor és a Mester klubok vezetőinek, valamint az Arrabona Nyugdíjas Egyesület elnökének.

Galéria: Vig Norbert