Hirdetés
Virtuálisan köszönnek el az érettségizőktől

Ballagási videóban búcsúznak

Fotó: Pixabay
Győr+
2020.05.01. 08:17

Ballagási kisfilmmel búcsúztatja végzős diákjait a győri Krúdy Gyula Gimnázium, Két Tanítási Nyelvű Középiskola, Turisztikai és Vendéglátóipari Szakképző Iskola. A filmben beszédet mond az igazgató, és elköszönnek diákok és fiatalabb iskolatársak is.

Hirdetés

Március közepe óta bezártak a magyar oktatási intézmények, tegnapi friss hír pedig, hogy május végéig még biztosan marad a digitális távoktatás, online tanulnak tovább a diákok.

Az élet viszont nem áll meg, és ezen a héten már a ballagásokat tartották volna az iskolákban, mindenki számára nehéz érzelmi helyzet, hogy ez nem történhet meg a szokott formában.

Hirdetés

A Krúdy Gyula Gimnáziumban azonban gondoltak egyet, és nem mindennapi meglepetéssel kedveskedtek a végzős diákoknak. Megható kisfilmet forgattak az idén érettségizőknek:

Bejcziné Mosolits Erika tagintézményvezető-igazgató ezt írta a videóhoz az iskola Facebook oldalán:

„Kedves Ballagóink!

Engedjétek meg, hogy iskolátok nevében „átnyújtsam” Nektek ezt a ballagási ajándékot. Fogadjátok olyan szeretettel, amilyen szeretettel készítettük számotokra.
Az ajándék elkészítésében főszerepet vállalt Kollár István, volt krúdys diákunk; becsomagolásában közreműködtek kollégáim: Horváth Eszter, Németh Andrea, Szimacsekné Hegedüs Anikó és Kovács Kálmán; valamint diáktársaitok: Losonczi Márta, Széll Veronika, Hangyál Zoltán Balázs, Kertész Tamás, Miletics Ádám és Virág Bálint.
Vigyázzatok magatokra, szeretteitekre, mert most ez a legfontosabb dolgunk! Az előttetek álló vizsgákhoz türelmet, kitartást és sok sikert kívánok!
Maradj hű és őszinte magadhoz és akkor rendben leszel!”

Kapcsolódó témák: #Járványhelyzet | #koronavírus | #Oktatás |
likeold
a fb oldalunkat