Hirdetés
Felhívás

Balesetek okozóit keresi a rendőrség

Illusztráció: Pixabay
Győr+
2022.01.18. 15:47

Rosszul sikerült tolatás, figyelmetlen parkolás, letört sorompó - balesetek szemtanúinak jelentkezését várja a rendőrség.

Hirdetés

Ismeretlen személy közlekedett ismeretlen típusú és forgalmi rendszámú személygépkocsival Győrben, a Szőnyi Márton utcában január 15-én 13 óra és 18 óra 15 perc között. Az utcában történő parkolása során neki ütközött egy Ford típusú személygépkocsinak, majd a helyszínt adatai hátra hagyása nélkül elhagyta.

Börcsön, az Öregszőlő úton közlekedett ismeretlen sofőr ismeretlen típusú gépjárművével az 1-es számú főút irányába január 14-én 15 óra 53 perckor. Haladása során a közút-vasút kereszteződésében figyelmen kívül hagyta a fényjelző készülék piros jelzését, és a tilalom ellenére az átjáróba hajtott, amelynek során a félsorompó rúdját letörte, majd a helyszínről elhajtott.

Hirdetés

Győrben, az Ifjúság körúton közlekedett – vélhetően fehér színű – gépjárművel ismeretlen sofőr 2022. január 17-én 16 óra és január 18-án 7 óra 10 perc között. Haladása során – vélhetően szabálytalan hátramenet közben – nekiütközött az Ifjúság körút 46. szám előtt várakozó Fiat típusú személygépkocsinak, majd a helyszínről adatai hátra hagyása nélkül elhajtott.

A rendőrség kéri mindazon szemtanúk jelentkezését, akik a fenti közúti közlekedési baleseteket látták, vagy arra vonatkozóan bármilyen információval tudnak szolgálni.

A felhívások kapcsán bejelentést tehetnek személyesen a Győri Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályán Győrben, a Szövetség utca 17. szám alatt,  vagy a 96/520-092, illetve 96/520-094-es telefonszámok valamelyikén.

Forrás: Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság

Kapcsolódó témák: #baleset | #felhívás | #Győr | #rendőrség |
likeold
a fb oldalunkat