Hirdetés
Ki látta?

Balesetek okozóit keresi a rendőrség

Illusztráció: Pixabay
Győr+
2021.09.21. 20:47

Hat anyagi káros baleset okozóit keresik. A sofőrök adataik hátrahagyása nélkül hagyták el a helyszínt. A lakosság segítségét kéri a rendőrség.

Hirdetés

Győrben, a Kodály Zoltán út mögött található pékség parkolójában közlekedett szeptember 18-án 16 óra 30 perc és 19 óra 15 perc között egy Skoda típusú személygépkocsival ismeretlen személy. Haladása során a Kodály Zoltán út felől a Földes Gábor irányába kívánt balra kanyarodni, amikor járművével neki ütközött az út mellett álló BMW típusú személygépkocsinak és abban kárt okozott. A balesetet követően a Skoda sofőrje a helyszínt adatai hátra hagyása nélkül hagyta el.

Ismeretlen személy szeptember 19-én 14 óra 30 perc körül egy sárga színű Volkswagen típusú személygépkocsival közlekedett Pannonhalma felől a 82-es számú főút irányába. A főútra történő kikanyarodása során neki ütközött a 82-es számú főúton Győr irányába haladó segédmotorkerékpárosnak, majd a helyszínről adatai hátra hagyása nélkül elhajtott.

Hirdetés

Az M1-es autópálya 114-es kilométerszelvényében közlekedett ismeretlen személy, ismeretlen honosságú és színű, feltehetően tehergépjárművel Budapest felől Hegyeshalom irányába 2021. augusztus 25-én 22 óra és 2021. augusztus 26-án 10 óra 52 perc között időben. Haladása során – ismeretlen okból kifolyólag – a külső szalagkorlátnak ütközött, majd a helyszínről adatai hátra hagyása nélkül hajtott el. 

Ismeretlen személy, ismeretlen személygépkocsival közlekedett szeptember 19-én 18 óra 40 perc és 20 óra 15 perc között Győrben, az Ipar utca mögötti parkolóban. Haladása során – vélhetően figyelmetlensége miatt – neki ütközött a parkolóban álló Opel Astra típusú személygépkocsinak, amelyben kárt okozott. A balesetet követően az ismeretlen sofőr adatai hátra hagyása nélkül távozott.

Győrben, a Lomnic utcán a Répce utca felől a Nagy Imre út irányába közlekedett 2021. szeptember 19-én 15 óra és szeptember 20-án 11 óra 45 perc között egy ismeretlen sofőr, ismeretlen típusú és honosságú személygépkocsijával. Haladása során a Lomnic utca 30. szám előtti szakaszon – vélhetően figyelmetlenségéből kifolyólag – neki ütközött az út jobb oldalán várakozó Opel Corsa típusú személygépkocsinak, amelyben kárt okozott, majd a helyszínt adatai hátra hagyása nélkül elhagyta.

Ismeretlen személy, ismeretlen forgalmi rendszámú, vélhetően Ford Mondeo típusú személygépkocsival szándékozott elindulni Győrben, a 821-es számú út egy jobb oldalán kiépített várokozó helyéről 2021. szeptember 20-án 10 óra 28 perckor. Elindulásakor a 821-es úton akart megfordulni, amelynek során nem biztosított elsőbbséget az úton – a Szigethy Attila út felől az Orgona utca irányába – szabályosan közlekedő Honda típusú személygépkocsinak, és neki ütközött. A balesetet követően az ismeretlen sofőr a helyszínről adatai hátra hagyása nélkül hajtott el

A rendőrség kéri mindazon szemtanúk jelentkezését, akik a fenti közúti közlekedési baleseteket látták, vagy azokra vonatkozóan bármilyen információval tudnak szolgálni.

A felhívás kapcsán bejelentést tehetnek személyesen a Győri Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályán Győrben, a Szövetség utca 17. szám alatt, vagy az 520-092, illetve 520-094-es telefonszámon.

Forrás: Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság Sajtó

Kapcsolódó témák: #baleset | #Győr | #rendőrség |
likeold
a fb oldalunkat