Hirdetés
Győr750

Az első hétvégi érmeosztást tartották

Fotó: Ács Tamás
Győr+
2021.10.09. 13:07

Olyan népszerű a jubileumi Győri forint, hogy hétvégére is érmeosztást hirdettek meg az Olimpiai Sportparkba.

Hirdetés

Továbbra is töretlen a népszerűsége a Magyar Nemzeti Bank által kibocsátott jubileumi győri pénzérmének, amellyel az önkormányzat a fiatalok és a gyermekes családok városhoz való kötődését szeretné erősíteni.

Fotó: Ács Tamás

Olyannyira népszerű az érme, hogy az eddigi hétköznapi alkalmak mellett ezúttal már az első hétvégi átadási időpontot is meghirdette a győri önkormányzat. A cél az volt, hogy még többek számára legyen elérhető a különleges fizetőeszköz.

Hirdetés

Ezúttal is hosszú sor kígyózott az Olimpiai Sportparkban, az emberek türelmesen várták, hogy sorra kerüljenek. Sokan egészen apró babákkal érkeztek.

Készültek a szelfik, kattogtak a fényképezőgépek, és persze villantak a mosolyok: mindenki örült, hiszen egy egészen különleges ajándékot vehetett át. A Győr+ Rádió ezúttal is élő kívánságműsorral jelentkezett a helyszínről, ezzel is gazdagítva és színesítve a programot.

Fotó: Ács Tamás

Eddig nagyjából már mintegy 5000-en kapták meg a győri forintot. Dr. Dézsi Csaba András, Győr polgármestere több alkalommal is arra biztatta a jogosultakat, hogy éljenek a lehetőséggel.

A jubileumi pénzérme minden 20 év alatti győrinek jár, továbbra is lehet regisztrálni az érmeátadókra, amelyek a tervek szerint egészen december végéig tartanak majd.

Fotó: Ács Tamás

TV-s szerkesztő: Ficsór Dávid, Földvári Gabriella

Kapcsolódó témák: #érmeosztás | #galéria | #Győr | #Győr750 | #híradó |
likeold
a fb oldalunkat