Az Audi tanulója a legjobbak között

Győr+ Fotó: Audi Hungaria
2024.07.05. 13:15

A Volkswagen Konszern minden évben nemzetközi szinten díjazza legeredményesebb szakmunkástanulóit a Best Apprentice Award díjátadó keretében.

Szakmai teljesítményének elismeréseként idén Veszprémi Ábel vehette át a díjat (a fenti képen balról a negyedik), aki az Audi Hungaria duális szakképzésének elvégzése óta a vállalatnál helyezkedett el karbantartóként.

A győri vállalat duális szakképzésében eddig több mint 2.500 fiatal szerzett szakmát.

„Immár több mint 20 éve sikeresen működtetjük partnerintézményeinkkel közösen duális szakképzésünket, melynek keretében eddig mintegy 2.500 diák szerzett magas szintű elméleti és gyakorlati tudást és végzett szakmunkásként. A képzés célja, hogy versenyképes szaktudással készítse fel a fiatalokat a munka világára – melyet később akár az Audi Hungaria munkatársaként is hasznosíthatnak. Szívből gratulálok a Volkswagen Konszern rangos Best Apprentice díjhoz Ábelnek és további szakmai sikereket kívánok neki immár vállalatunk munkatársaként” – mondta Németh Kinga, az Audi Hungaria személyügyért és szervezetért felelős igazgatósági tagja.

A következő, 2024/25-ös tanévben összesen 220 diákkal indul a képzés az Audi Hungariánál. A diákok a vállalat több, mint 10.000 négyzetméter alapterületű képzőközpontjában, valamint a motor-és járműgyár termelő területein sajátíthatják el választott szakmájuk fogásait. A legnépszerűbbek közé idén az automatizálással és IT-val kapcsolatos, valamint a gépipari szakmák tartoznak.

Forrás: Audi Hungaria

Kapcsolódó témák: #Audi Hungaria | #elismerés | #Győr |