A SZE várja a díszdiplomára jogosultak jelentkezését

Győr+ Fotó: Könczöl János
2023.01.16. 11:52

A Széchenyi István Egyetem díszdiploma-átadó ünnepséget szervez jogelődjén, a Közlekedési Távközlési és Műszaki Főiskolán (KTMF) végzettek számára. Azok a mérnökök, akik 1973-ban vagy előtte a KTMF-en szerezték oklevelüket, jogosultak aranydiplomájuk igénylésére. A jelentkezési időszak 2023. március 31-ig tart.

Hirdetés

A Széchenyi István Egyetem képzési palettája és ezzel együtt hallgatói létszáma az 1968-as alapítást követően folyamatosan bővült, a térségben betöltött társadalmi-gazdasági szerepe pedig egyre hangsúlyosabbá vált. Az egyetem mára nemzetközi színvonalú oktatási és kutatási tevékenységet folytat 11 képzési területen, amely széles spektrumot ölel fel a műszaki, informatikai és gazdaságtudományoktól a jogon, az egészség-, a sport-, a társadalom- és élelmiszertudományokon át egészen a pedagógiáig és a művészetekig.

A Széchenyi István Egyetem eddig elért eredményeit nagyban köszönheti végzettjeinknek, akik megbecsülése kiemelten fontos az intézményben.

1973-ban több mint kilencszáz mérnök és technikus végzett a KTMF-en, azaz idén ennyien jogosultak díszoklevelük igénylésére, de az egyetem azon jelentkezését is várja, akik korábban végeztek, ám esetleg a tavalyi első ünnepségről lemaradtak.

Bővebb információ és a jelentkezéshez szükséges űrlap elérhető az alumni.sze.hu honlapon a Díszdiplomaátadó/KTMF díszoklevél menüpont alatt.

Hirdetés