Tanúsítvány

104 vállalkozás kapott kamarai védjegyet

Fotó: Ács Tamás
Kárpát Zsolt
2021.11.26. 11:29

A Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamarában átadták Kamarai Védjegyeket, azoknak a vállalkozásoknak, amelyek megfeleltek a megbízhatósági követelményeknek. Ebben az évben 104 vállalkozás szerezte meg a jogosultságot, hogy használhassa az egy évig érvényes tanúsítványt.

Ünnepélyes keretek között hirdették ki és adták át a vállalkozások képviselőinek a Kamarai Védjegyeket csütörtökön délután a Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamara konferenciatermében.

Pintér-Péntek Imre megyei elnök kiemelte, egyre többen vesznek részt ebben a programban és nő azoknak a vállalkozásoknak a száma, akik jogosultakká válnak a védjegy használatára. ”Ez a cím egyrészt garancia arra, hogy azok a cégek, amelyek megszerzik megbízható vállalkozások, másrészt egy erkölcsi elismerés is. Úgy is is mondhatnám, hogy tisztességesen és stabilan működő gazdasági társaságoknak jár a kamarai védjegy. ”

A kamarai védjegyeket a vállalkozások többsége évről évre meghosszabbítja, mivel ez a jogosítvány egy évre szól. Ugyanakkor idén is voltak olyan cégek, akik először szerezték meg a kamarai tanúsítványt.

„Nagyon büszkék vagyunk azokra a vállalkozásokra, amelyek elnyerték ezt a címet. A védjegyprogramot 2015-ben indítottuk sikerült elérni, hogy ez a tanúsítványnak komoly értéke van a vállalkozások körében. Erre a címre elsősorbon a KKV-k és a mikrovállalkozások pályáztak. Nagyon fontos, az is, hogy a cégeknek négy lépcsős ellenőrzésen kell átesniük és a kamara elnöksége hozza meg a végleges döntést.” – mondta Molnár Albert, a kamara Győr térségi elnöke.

Fotógaléria: Ács Tamás