Hirdetés
Győr+ Rádió

Online induló offline szerelem – Egy párkapcsolat evolúciója 2. rész

Illusztráció: depositphotos.com
Bajzát Zsuzsi
2022.05.13. 12:23

Ha manapság valaki társat keres, akkor jó eséllyel nem a legközelebbi klub felé veszi az irányt, hanem felregisztrál egy társkereső alkalmazásra. Az internetes ismerkedés nagyjából egy idős az online térrel, napjainkban pedig a lehetőségek tárháza több, mint széles. Hogyan kell jól csinálni, tudatosnak lenni, és nem sérülni? Ezekkel a kérdésekkel is megkerestük a Győr+Reggeli párkapcsolati tanácsadóját.

Hirdetés

A meglátni és megszeretni elv jócskán átalakult az utóbbi évtizedekben. Most már életszerűbb a meglátni, elolvasni, ráírni, és találkozni folyamatábra. “Azt gondolom, hogy nagyon nehéz jól csinálni a netes ismerkedést, pláne akkor, amikor az elkeseredettség hajtja az embert. Annak sosincs jó vége” – fogalmazott Pilát Gábor. Az is nagyon fontos, hogy hogyan építjük fel a társkereső profilunkat. A jól megválasztott és reális képek természetesen nagyon lényegesek, és a leírás frappáns megfogalmazása is, hiszen ha valaki komolyan érdeklődik, akkor őt nem csak a fotók, hanem a gondolataink is érdekelni fogják.

Mindezek ellenére hozzá kell tenni, hogy mivel az online felületeken a bőség zavara gyakori jelenség, így a kísértés is nagyobb, hogy az ember mindig újabb és újabb partnert keressen. Fontos tehát tisztázni, hogy ki milyen kapcsolatra vágyik, így talán nem éri olyan sok csalódás az embert – emelte ki a szakértő.

Hirdetés

A beszélgetésünk jövő szerdán 8:30-kor folytatódik, akkor a randevú, és az első hónapok izgalmáról faggatja majd szakértőnket Bajzát Zsuzsi, Nagy Roland és Orosz Sanyi.

Az internetes társkeresésről szóló interjúnk az alábbi linken visszahallgatható:

Illusztráció: depositphotos.com

Kapcsolódó témák: #Győr+ Rádió | #párkapcsolat | #szerelem |
likeold
a fb oldalunkat