Címke: Zöld Futás
Hirdetés
Győr+ 2023.10.07.

Győr klíma expója mindig zöldebb – sok FOTÓ!

Csütörtök óta tart, és jobbnál-jobb környezettudatos programokat kínál a III. Győri Klíma EXPO, melyre szombaton is rengetegen kilátogattak. Az Olimpiai Sportparknál kézművesek minőségi portékái sorakoztak, de kicsik és nagyok részvételével elstartolt a II. Győri Zöld Futás is.

Földvári Gabriella 2023.09.19.

Október első hétvégéjén Klíma Expo és Zöld futás!

Idén már harmadik alkalommal rendezik meg Győr legzöldebb eseményét, a Győri Klíma Expót, mely október 5. és 7. között várja az érdeklődőket az Olimpia Sportparkban. Az esemény részleteiről kedden számoltak a be a szervezők.

Győr+ 2023.09.15.

Fesztivál a környezettudatosság jegyében

Kevesebb mint egy hónap múlva startol a környezettudatosság jegyében szervezett fesztivál, azaz a III. Klíma Expo és II. Győri Zöld Futás. Az Olimpiai Sportparkban október 5-e és 7-e között várják az érdeklődőket.

Nagy Roland 2023.07.25.

III. Klíma Expo és II. Győri Zöld Futás

Október 5-7 között harmadik alkalommal rendezik meg az Olimpiai Sportparkban a Győri Klíma Expót. Az esemény legfontosabb sportos része a tömegeket megmozgató, és már tavaly is nagy népszerűségnek örvendő Győri Zöld Futás.

J. Kovács Andrea 2023.05.14.

Idén is lesz Győri Klíma Expó és Zöld Futás

Bár még távolinak tűnik az ősz, a Környezetvédelmi Osztály munkatársai már a III. Győri Klíma Expóra készülnek – tudtuk meg Herman Etelka osztályvezetőtől.

Hirdetés