Címke: zivatar
Hirdetés
Győr+ 2024.07.24.

Hidegfront, erős szél mérsékli a hőséget

Szerdán egy hidegfront hatására fátyol- és gomolyfelhők zavarhatják a napsütést. Az ország nagy részén csak elszórtan, keleten viszont többfelé alakulhat ki zápor, zivatar. Az északnyugati szél élénk, főként a Dunántúlon erős, zivatarok környezetében viharos lesz. Délután 26 és 31 fok között alakul a hőmérséklet.

Győr+ 2024.07.02.

Szeles lesz a kedd

Kedden a nap első felében gyakran takarják majd felhők a Napot, viszont délután a Dunántúlon már szakadozottabb lesz a felhőzet, és több órára kisüt a Nap. Kezdetben több tájegységünkön kialakulhat eső, zápor, zivatar, majd a nap második felében elsősorban a Dunától keletre számíthatunk még helyenként futó záporra, zivatarra.

Győr+ 2024.06.28.

Nyári meleg, sok napsütés

Pénteken napos-gomolyfelhős időre számíthatunk, és még több tájegységünkön kialakulhatnak időnként záporok, zivatarok. Egy-egy helyen felhőszakadás, jégeső is előfordulhat. Helyenként élénk lesz az északnyugati szél, de zivatarok környezetében erős, viharos széllökésekre is számítani kell.

Győr+ 2024.06.26.

Zivatarok jönnek, heves viharok lehetnek

Szerdán a napos időszakok mellett egyre többfelé alakulhatnak ki záporok, zivatarok, helyenként hevesebb viharokra is számítani kell felhőszakadással, jégesővel és viharos széllökésekkel. Zivataroktól függetlenül is többfelé élénk lesz déli-délkeleti szél. A legmelegebb órákban 27 és 34 fok között alakul a hőmérséklet, de a zivatarokat követően hirtelen több fokkal hűvösebb lesz.

Győr+ 2024.06.25.

Többórás napsütés, nyári idő! Aztán jön a jégeső?

Kedden az ország nagy részén sok napsütésre számíthatunk, de délen, délkeleten és délnyugaton erőteljesebb lesz a gomolyfelhő-képződés, és ezeken a tájakon helyenként zápor, zivatar is kialakulhat, késő délután pedig egy-egy hevesebb vihar sem kizárt felhőszakadással, jégesővel és viharos széllökésekkel. Sokfelé élénk lesz a keleti-északkeleti szél. Délután 27 és 34 fok között alakul a hőmérséklet.

Győr+ 2024.06.24.

Napos, száraz, szeles idővel kezdődik a hét

Hétfőn sok napsütésre számíthatunk, az időnként megjelenő felhőkből legfeljebb kezdetben délnyugaton fordulhat elő egy-egy kisebb zápor. Az élénk, keleten helyenként erős északi-északkeleti szélben 26 és 31 fok közé melegszik délutánra a levegő.

Győr+ 2024.06.19.

Fokozódik a hőség

Szerdán sok napsütésre, forró nyári időre készülhetünk. A déli-délnyugati szél sokfelé élénk, a Dunántúlon több helyen erős lesz. Délután tovább fokozódik a hőség, a legmelegebb órákban 30-38 fokos maximumokat mérhetünk.

Győr+ 2024.06.14.

Jön az igazi nyár

Pénteken sok napsütés várható, délután növekedhet meg nyugat felől a fátyolfelhőzet. Csapadékra kicsi az esély. Keleten még az északi-északnyugati, az Alpokalján a délnyugatira forduló szél lehet időnként élénk. A délutáni órákban 22-27 fokot mutathatnak a hőmérők.

Győr+ 2024.06.12.

Hűvös, szeles, záporokkal tarkított idő

Szerdán gyakran takarhatják felhők a napot, és több tájegységünkön is számítani kell időnként esőre, záporra, délkeleten zivatarokra is. Délután nyugat, délnyugat felől csökken a csapadékhajlam.

Hirdetés