Címke: zivatar
Hirdetés
Győr+ 2023.09.23.

Zivatarok: az egész országra riasztást adtak ki

Citrom- és narancssárgába borult az ország, zivatarok miatt minden vármegyére figyelmeztetés van érvényben. Több helyütt felhőszakadásokra is számítani kell. Estére károkozó szél is jöhet.

Győr+ 2023.09.19.

Szükség lesz az esernyőre: mutatjuk, hol szakadhat le az ég

Felhős idő valószínű hosszabb-rövidebb napos időszakokkal. Határozottabban késő délutántól, nyugat felől csökken a felhőzet és vele együtt a csapadékhajlam is, addig napközben szórványos fordulhat elő zápor, elszórtan zivatar.

Győr+ 2023.07.17.

Hidegfront jön hétfőn, heves zivatarok is lehetnek

Hétfőn egy gyenge hidegfront közelíti meg térségünket, amely késő estére át is vonul hazánk fölött. A front előtt nagyon meleg lesz, délen-délkeleten 38-39 fokot is mutathatnak a hőmérők a délutáni órákban.

MTI 2023.07.13.

Kiadták a riasztást: vihar várható több vármegyében!

Az Országos Meteorológiai Szolgálat csütörtök reggeli veszélyjelzése szerint egyes Somogy, Tolna és Baranya vármegyei járásokban heves zivatarok várhatók, kockázatot jelent a zivatarokat kísérő szél és jégeső is. Másodfokú (narancs) riasztás van érvényben a heves zivatarok miatt továbbá Vas, Zala, Veszprém, Fejér és Bács-Kiskun vármegyék egyes járásai területén is.

MTI 2023.07.11.

Heves zivatarokra figyelmeztet a meteorológia

Heves zivatarokra figyelmeztet az Országos Meteorológiai Szolgálat: szerdán a nap második felében már kipattanhatnak zivatarok, de estétől jégesővel, szélviharral és felhőszakadással kísért zivatarokra is számítani kell, elsősorban az ország északi felén.

Hirdetés