Címke: vízügy
Hirdetés
J. Kovács Andrea 2024.02.07.

A vízügyes nyugdíjasokkal találkozott a polgármester

A „Beszélgess a polgármesterrel!” sorozat következő állomásaként a vízügyes nyugdíjasokhoz látogatott el dr. Dézsi Csaba András. Először átnyújtotta a százezer forintos adományt jelentő táblát a klubvezetőnek.

J. Kovács Andrea 2023.07.05.

Vízügyi szakemberek találkoztak Győrben

Jeles vízügyi eseménynek ad otthont városunk. A több mint száz éves múltra visszatekintő Magyar Hidrológiai Társaság a Széchenyi Egyetemen tartja immár 40. alkalommal megrendezett nyári vándorgyűlését. Szerdától péntekig több mint háromszáz szakember tanácskozik hat szekcióban. A gazdag programban száz előadás, kiállítás és tanulmányút is szerepel. A konferencia két fő témája az aszály és a villámárvizek.

Zombai-Kovács Ákos | Fotó: Pannon-Víz Zrt. 2022.11.24.

Energiaválság: jövőre a horgászat is drágul

Az aszály, az üzemanyagárak, a minimálbérek és a gabonaárak emelkedése egytől-egyig nehéz helyzetbe hozta a haltermelőket. Ezt mondta a Győr Plusznak a Sporthorgászok Győr-Moson-Sopron Megyei Szövetségének ügyvezetője. Ivancsóné dr. Horváth Zsuzsanna kiemelte, jövőre a megyében is drágul a horgászat, ami még így is az egyik legolcsóbb marad országos viszonylatban. Az emelkedés miatt 2023-ban várhatóan kevesebben váltanak majd horgászjegyet, ennek ellenére a szövetség, bizakodó és jövőre tovább fejlesztené a megye horgászturizmusát.

HAK 2022.05.12.

Tölts el egy napot a vízen és parton!

Izgalmas programra hívnak és várnak mindenkit, aki szereti a vizet, a víz közelségét és érdeklődik a vízzel kapcsolatos témák iránt. Sőt, a május 14-én sorra kerülő Nyílt nap a folyón nevű rendezvényen a Győr+ Rádió is ott lesz és élőben jelentkezik!

Győr+ 2021.10.05.

Elismerés a 35 éves vízügyi szolgálatért

Az ÉDUVIZIG minden évben adományoz „35 éves vízügyi szolgálatért” ezüst emlékérem kitüntetést és oklevelet az ennyi időt a vízügyi ágazatban eltöltött kollégáinak szakmai életútjuk elismeréseket. Idén az alábbi három kollégájuk vehette át az emlékérmet és emléklapot.

Hirdetés