Címke: vízimentés
Hirdetés
HAK 2022.05.12.

Tölts el egy napot a vízen és parton!

Izgalmas programra hívnak és várnak mindenkit, aki szereti a vizet, a víz közelségét és érdeklődik a vízzel kapcsolatos témák iránt. Sőt, a május 14-én sorra kerülő Nyílt nap a folyón nevű rendezvényen a Győr+ Rádió is ott lesz és élőben jelentkezik!

Győr+ 2021.10.19.

Gönyűn gyakorlatozott a Moson-Mentőcsapat

A gyakorlatot a Fertő Tavi Speciális Kutató és Mentő Vízipolgárőr Egyesület kezdeményezésére a nyári időszakban megnövekedett vízi balesetek megelőzése miatt, Gönyűre a Duna-parta szervezték.

Győr+ 2021.08.09.

Elindult a „Viseld a mentőmellényt!” kampány

A Vízimentők Magyarországi Szakszolgálata mentőmellény népszerűsítő programot indított, melyben számos ismert és elismert ember segít (művészek, sportolók, műsorvezetők).

Győr+ 2021.07.21.

SUP-osokat kellett kimenteni Csopaknál

Kedd hajnalban kapott riasztást a Vízimentők Országos Szakszolgálatának Alsóörsön állomásozó mentőhajója, hogy két fiatal lány vízbe esett Csopaknál, és az egyikük nem tudott kiúszni.

Győr+ 2021.07.17.

Vízimentők jelentkezését várják

A Vízimentők Magyarországi Szakszolgálata folyamatosan képez vízimentő, úszómester, uszodagépész és vízkezelő, valamint vízicsúszda-kezelő szakembereket. A Győr+ korábban két olyan győri kötődésű fiatalemberrel beszélt, akik a Balaton parton szolgálnak vízimentőként.

MTI 2021.06.29.

Idén már négyen fulladtak a Balatonba

A hétvégén ketten is életüket vesztették a Balatonban, miközben péntektől vasárnapig huszonegy embert mentettek ki a tóból a vízirendőrök - tájékoztatta a Balatoni Vízirendészeti Rendőrkapitányság helyettes vezetője hétfőn az MTI-t.

Hirdetés