Címke: vizes vb
Hirdetés
Pécskai István 2024.02.06.

Fölényes győzelmet aratott a női vízilabda-válogatott

Második mérkőzését is magabiztosan nyerte a magyar válogatott a dohai olimpiai kvalifikációs világbajnokság női vízilabdatornáján: Mihók Attila és Cseh Sándor együttese kedden a papírformának megfelelően fölényes, 39-2-es győzelmet aratott Szingapúr csapata felett.

Pécskai István 2023.07.28.

Vizes vb: Kós Hubert világbajnok, Szabó Szebasztián lemaradt a döntőről

Sajnos nem sikerült jól a férfi 50 méteres gyorsúszás elődöntője Szabó Szebasztián számára a fukuokai vizes világbajnokságon. A Győri Úszó SE versenyzője futamában 22.16-os idővel nyolcadik lett, s összességében a 16. legjobb időt úszta, így lemaradt a fináléról.

MTI 2023.07.20.

Vizes vb: Ezüstérmes magyarok a nyíltvízi úszók csapatversenyében

A Fábián Bettina, Olasz Anna, Rasovszky Kristóf, Betlehem Dávid összeállítású magyar váltó ezüstérmet nyert a nyíltvízi úszók 4x1500 méteres csapatversenyében a fukuokai vizes világbajnokságon. A számot óriási hajrában végül az olaszok nyerték, a harmadik helyen az ausztrálok végeztek.

MTI 2022.07.03.

Győzőtt és hetedik a férfi vízilabda-válogatott

A magyar férfi vízilabda-válogatott a hetedik helyen végzett a hazai rendezésű világbajnokságon: Märcz Tamás együttese a viadal vasárnapi zárónapjának első helyosztóján 8-6-ra legyőzte a montenegrói csapatot.

Hirdetés