Címke: virág
Hirdetés
Győr+ 2023.05.17.

Legyen virágos a te kerted is!

A Több mint kertész szervezésében a május 20-21-i rendezvényen főként virágzó évelőkkel találkozhatnak az Öttevényre ellátogató kedves növénybarátok, továbbá a kínálatban szerepelnek árnyékkedvelő és árnyéktűrő fajták is szép számban, de újdonságnak számító évelőkkel is készülnek.

Földvári Gabriella 2023.04.01.

Húsvétra hangolva

Harsogó színű piros retek, medvehagyma, spenót, pompás sárga, lila, kék virágok, beszélgető, kedves emberek - ez jellemezte szombaton reggel a Dunakapu téri piacot, ahol természetesen már a húsvétra készültek.

Győr+ 2023.03.08.

Nőnapi cukiság: Győrben osztogatott virágot két bácsi

Nőnap alkalmából virágot osztogatott a hölgyeknek két idős bácsi a győri vásárcsarnok előtt. A szívet melengető cselekedetről fotó is készült, amelyet a ,,Győrben láttam, hallottam! :)" című Facebook-csoportban osztottak meg.

Földvári Gabriella | Fotó: O. Jakócs Péter 2023.03.07.

Virágot a virágnak

Segítséget nyújtunk azoknak a férfiaknak, akik nem pontosan tudják, hogy milyen virággal lepjék meg hölgyismerősüket, mielőtt megvennék a legolcsóbb „gazt”.

Németh Boglárka 2023.02.13.

Hódít a szerelmesek napja

Kedden támad Cupido, azaz február 14-én ismét a szerelmet és szerelmeseket ünnepeljük. Bálint és Valentin névnapján a legtöbb pár életébe még több romantika költözik. Egyesek imádják ezt az alkalmat, mások egyenesen irtóznak tőle. A Győr+ Média munkatársainak és az utca emberének is mást-mást jelent február 14-e. Egy biztos: ha valakinek nincs ötlete, mivel lepje meg kedvesét annak a Győr+ Rádió tud segíteni!

Földvári Gabriella 2022.11.26.

Környezetszépítésben is elsők vagyunk

Országos Arany Rózsa minőségi díjat kapott Győr, a Magyar Turisztikai Ügynökség idén 29. alkalommal meghirdetett „Virágos Magyarország” országos környezetszépítő versenyen. A rangos fővárosi eseményen a díjat Radnóti Ákos városüzemeltetésért is felelős alpolgármester vette át.

Zombai-Kovács Ákos 2022.10.25.

Mindenszentek: koszorú, cserepes virág vagy csokor?

Közeledik Mindenszentek és Halottak Napja, a napokban sokan látogatnak ki a temetőkbe, országszerte. Ilyenkor a családok gyertyát gyújtanak és virágokkal emlékeznek elhunyt szeretteikre. Ahogy minden évben, ezúttal is nagy rohamra számítanak a virágüzletek, amelyek hatalmas kínálattal készülnek a kegyeleti ünnepekre. A tapasztalatok szerint ilyenkor a koszorú, a cserepes virág és a virágcsokor is népszerű, néhány éve pedig az úgynevezett sírtálakból is sok fogy. Híradónk a város egyik legnépszerűbb virágüzletében járt, hogy utánajárjunk, mivel díszítik elhunyt hozzátartozóik sírjait a győriek.

J.K.A. 2022.10.04.

Zöldellő kertek a karitász segítségével

A Győri Egyházmegyei Karitász idén is részt vett a Zöldellő kertek segélyprogramban, amely a a kertes házban élő rászoruló családok öngondoskodását támogatja - tájékoztatta portálunkat Paksa Balázs, a karitatív szervezet sajtóreferense.

Ficsór Dávid 2022.08.25.

Színes lesz az évkezdet a Szivárvány Óvodában

Az adyvárosi intézmény udvara öt virágládával és hozzá illő virágokkal bővült a napokban. Radnóti Ákos, a körzet önkormányzati képviselője saját képviselői keretéből vásárolta és ajánlotta fel az ovi számára a nem csak szép, de több szempontból is hasznos díszeket.

Hirdetés