Legyen virágos a te kerted is!


2023-05-20 - 2023-05-21
ingyenes program
A Több mint kertész szervezésében a május 20-21-i rendezvényen főként virágzó évelőkkel találkozhatnak az Öttevényre ellátogató kedves növénybarátok, továbbá a kínálatban szerepelnek árnyékkedvelő és árnyéktűrő fajták is szép számban, de újdonságnak számító évelőkkel is készülnek.
Hirdetés

Gondoskodjunk együtt a rovarbarát kertről, akár egy vadvirágos kertrészlettel!

A hétvégi vásárba kilátogató vásárlóknak most lehetősége nyílik kipróbálni VIRÁGOS RÉTKEVERÉK magválogatást, hogy egy szemet gyönyörködtető, színekben gazdag, rovarcsalogató kertrészletük lehessen a saját kertjükben. A magokat úgy válogatták össze, hogy tavasztól őszig nyíljanak benne a különböző évelő és egynyári – magjukkal önmagukat újravető vadvirágok.

A virágos rét magkeverékekkel könnyen kiválthatjuk a sok gondozást igénylő füves területeket. Útmenti szegélynövényként tökéletes alternatívát jelentenek a sóra érzékeny évelőkkel, talajtakarókkal szemben, ezen kívül jól használható átmeneti megoldás építési munkálatok befejezése után az őszi ültetési időszak kezdetéig. Magvetést követően kevés gondozást igényelnek, ezért fenntartásuk jóval gazdaságosabb, mint a füves területeké.

Várnak szeretettel minden növénybarátot most hétvégén Öttevényen, a Kertben a kétnapos virágos rendezvényen.

Esemény: https://fb.me/e/1jCKZk0N0

Időpont: 2023. május 20-21. (szombaton és vasárnap)

A Kert nyitva: 9-17 óráig.

A termelői vásár 21-én, vasárnap 9-13 óráig tart.

Helyszín: Öttevény, Győri út 3.

A rendezvényre a belépés INGYENES!

Kapcsolódó témák: #kert |#virág |
további programok
2024-04-30

Amatőr Művész Klub Győrben

Amatőr Művész Klubot rendeznek április 30-án Győrben.

részletek
2024-05-03

Belső béke meditáció

PRACHAR STEGEMANN - aki több mint 40 éve követi Sri Chinmoy spirituális mester tanításait - tart előadást a meditációról a mélyebb megértés és kiteljesedés élethosszig tartó törekvése érdekében.

részletek