Hirdetés
Címke: vers
Hirdetés
Győr+ 2022.05.27.

Úton

Június 3-án pénteken, 18 órakor kezdődik a Lélek-jelenlét című jótékonysági verses est tartanak élőzenével a FILO-Pontban (Győr, Kálóczy tér 15.). Közreműködnek az Új Akropolisz Filozófiai Iskola győri művészeti csoportja és a Léleknyelv művészeti műhely tagjai.

Zombai-Kovács Ákos 2022.04.11.

Verses kerítéskiállítás a költészet napján

Kerítéskiállítás nyílt az Arany János Iskolában a Költészet Napja alkalmából. Minden negyedik diák, több mint 200-an verseket másoltak rajzlapokra, ezeket az intézményt körülvevő kerítésre rögzítették, hogy bárki, bármikor olvasgathassa a műveket. Az intézmény magyartanárai találták ki a programot, melynek célja természetesen az irodalom és a versek népszerűsítése volt a fiatalok körében. Az Arany Iskola igazgatója a Győr Plusznak azt mondta, nagy öröm, hogy ilyen sokan és ilyen lelkesen vettek részt a Költészet Napi rendezvényen.

Győr+ 2022.03.17.

Verselj Győr!

Szinte hihetetlen, de idén már ötödik alkalommal lepi el a várost a költészet varázslatával a Pötyi Bohóc - Zink Event csapata a költészet világnapja alkalmából.

MTI 2022.01.22.

Tízéves a Red Bull Pilvaker

Tízéves a Red Bull Pilvaker. Az 1848-as forradalom hősei előtti tisztelgésből indult modern előadói- és alkotócsapat március 15-én ebben a formában utoljára lesz látható együtt a Papp László Budapest Sportarénában.

Győr+ 2021.11.24.

Együtt szavaltak a magyar nyelv napján

A magyar nyelv napja alkalmából az idei évben hét győri iskola is csatlakozott ahhoz a balatonfüredi önkormányzat által életre hívott kezdeményezéshez, amelynek keretében megemlékeztek Babits Mihály költő halálának 80. évfordulójáról.

Hirdetés
likeold
a fb oldalunkat