Hirdetés
Címke: vasút
Hirdetés
Győr+ 2022.01.17.

Gázolt a vonat Ménfőcsanaknál

A baleset a Malom utcai átjáróban történt, a helyszínelés jelenleg is tart. A baleset miatt délután jelentősen meghosszabbodik a menetidő a Győr–Celldömölk vonalon.

Győr+ 2021.12.30.

Mi lesz a vonaton talált tárgyak sorsa?

Idén közel 7500 talált tárgyat adtak le a vasúttársaság részére, amiből több mint 4000 került vissza a gazdájához. A vonatokon vagy vasútállomásokon elveszített tárgyakkal kapcsolatban az utasok a MÁVDIREKT éjjel-nappal hívható telefonszámán érdeklődhetnek.

Győr+ 2021.12.28.

Két évre szóló szerződést kötött a MÁV villamosenergia beszerzésére

A MÁV Zrt. 2021-ben eredményes közbeszerzési eljárást folytatott le rövid és hosszú távú villamosenergia termékek beszerzésére. A 2022 januárjától két évre szóló, közelmúltban aláírt szerződések értelmében a vasúttársaság a továbbiakban az állami tulajdonú MVM Next Energiakereskedelmi Zrt. közreműködésével vásárolja az áramot. A MÁV Zrt. a Hungrail Magyar Vasúti Egyesülettel közösen javaslatokat dolgoz ki a jelentősen megnövekedett árak vasútra gyakorolt hatásainak mérséklésére.

MTI 2021.12.20.

Régen fejlődött annyit a közlekedés, mint az elmúlt években

Régen lehetett akkora fejlődést tapasztalni a magyarországi közúti és vasúti közlekedési infrastruktúrában, mint ezekben az években - mondta el az Innovációs és Technológiai Minisztérium parlamenti és stratégiai államtitkára a Magyar Nemzetnek.

Hirdetés
likeold
a fb oldalunkat