Hirdetés
Címke: vásárlás
Hirdetés
Németh Boglárka 2022.08.05.

Az alsósok már készülnek az iskolára

Bár még csak augusztus eleje van, ami azt jelenti, hogy majd egy hónap van hátra az iskolakezdésig, sokan döntenek úgy, hogy nem hagyják az utolsó pillanatra az iskolaszerek beszerzését.

Németh Boglárka 2022.04.06.

Fogyasztóvédelmi kisokos nyugdíjasoknak

Sok veszély fenyegeti a fogyasztókat a piacon. A nyugdíjasokra, akik kevesebb helyről tudnak tájékozódni, még több veszély leselkedik, főleg, ha az internetről vagy katalógusból rendelnek, illetve ha későn döntenek úgy, hogy a vásárolt terméket visszacserélnék, vagy esetleg vissza szeretnék küldeni.

Szigeti Sándor 2022.03.25.

Új helyre költözik az ETO Piac

Várhatóan május végén-június elején költözik az ETO Piac. Már az új lehetséges helyszín is megvan. Mindenki azon dolgozik, hogy zökkenőmentes legyen az átállás.

Kárpát Zsolt 2022.01.28.

Vitaminbombákkal erősíthetjük szervezetünket

A tél közepén friss zöldségekkel, gyümölcsökkel és savanyúságokkal turbózhatjuk fel immunrendszerünket. Bár a magas vitamintartamú élelmiszerek nem védenek meg a koronavírustól, de az egészen biztos, hogy jó hatással vannak szervezetünkre. A vevők leginkább az almát, déli gyümölcsöket és savanyított káposztát keresik a Győri Vásárcsarnokban.

Győr+ 2021.12.06.

Győr a legélhetőbb magyar városok között

Nem feltétlenül azokban a városokban kell legmélyebben a zsebbe nyúlni egy lakás, illetve ház megvételéhez, ahol a legjobb élni – derül ki a Takarék Index alapján készített elemzésből. Azt vizsgálták, hogy az ország egyes járásai milyen feltételeket biztosítanak az ott lakóknak, hol nyújtják a legjobb szolgáltatást.

MTI 2021.11.29.

Stabil évet zárhatnak a kiskereskedők

A kiskereskedelmi forgalom visszanyert lendülete a minimálbér megemelésével, a személyi jövedelemadó visszatérítésével vagy a tizenharmadik havi nyugdíjjal a jövő év elejére is átmenthető - mondta a Világgazdaságnak Cseresnyés Péter.

Hirdetés
likeold
a fb oldalunkat