Címke: válogatott
Hirdetés
Győr+ 2023.11.16.

Hiába a huzavona, egy pont kell a bravúrhoz! Hajrá, magyarok!

A magyar labdarúgó-válogatott csütörtökön az Európa-bajnoki kijutás reményében lép pályára Bulgária vendégeként a selejtezősorozat kilencedik fordulójában. Marco Rossi csapatának csupán egyetlen pont kell ahhoz, hogy 37 év után egyenes ágon jusson ki egy nagy tornára.

Győr+ 2023.10.26.

Meccsre menne? Pénteken indul a jegyértékesítés!

Pénteken 10 órától lehet jegyet venni a magyar labdarúgó-válogatott november 16-án sorra kerülő, bolgárok elleni Európa-bajnoki selejtezőjére, amelyen a csapat bebiztosíthatja részvételét a jövő évi kontinensviadalon.

Pécskai István 2023.09.29.

Címvédőként a továbbjutásért

Női labdarúgó-válogatottunk két Nemzetek Ligája-mérkőzésen van túl, míg az utánpótlás nemzeti együttesek felkészülési találkozókon léptek pályára az elmúlt hetekben. Az ETO FC Győr keretének túlnyomó része szerephez jutott ezeken az összecsapásokon, a zöld-fehérek így nagyon foghíjas csapattal készülhettek a hét végi Magyar Kupa-megméretésre.

Győr+ 2023.03.28.

Három játékos és három szakember a válogatott keretben

Golovin Vlagyimir szövetségi kapitány kihirdette a magyar női kézilabdaválogatott 19 fős keretét az Izland elleni világbajnoki selejtezőkre. A Győri Audi ETO-t három játékos és három szakember képviseli a nemzeti együttesben.

Hirdetés