Címke: vállalkozó
Hirdetés
Győr+ 2024.01.25.

Füstbe ment megbízás

A Győr-Moson-Sopron Vármegyei Rendőr-főkapitányság Gazdaságvédelmi Osztálya befejezte egy 36 éves győri vállalkozóval szemben indított büntetőeljárását.

Herkely Ákos 2024.01.08.

Csodanő a csodavárosban

A Magunk közt vendége hétvégén Dén-Reinhardt Éva közgazdász, szervezetfejlesztő tanácsadó volt, aki a LEAN-módszert ismertette, melynek alapelve a teljesítmény alapú bérrendszer, a raktári folyamatok optimalizálása, valamint a karbantartás fontossága. Éva nevéhez a „Tudatos Vállalkozások Összefogása” mellett a "Győri Nők a Városért” alapítása is kötődik.

P. Csapucha Adrienn 2023.11.04.

Páratlan primások, avagy akikre büszkék lehetünk

Kitűnő vállalkozók, tudós nagymesterek, sportolók, zenészek, vagy éppen a kultúra követei – szuperlatívuszokban lehetne írni azokról, akik kiérdemlik a Prima-díjat, melyet 2023-ban november 3-án vehettek át az arra érdemesek térségünkben. A Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetségének Győr-Moson-Sopron Vármegyei Szervezete idén is a Zsinagógába várta a kitüntetetteket és kísérőiket.

Herkely Ákos 2023.08.28.

Amikor a hangulat garantált

Józsi Erik egy tehetséges, fiatal belvárosi bár társtulajdonosa szintén a vendéglátásban járatos kollégáival gondolt egyet és közösen életet visznek a Radó szigetre a hétvégéken. Finom hűsítő italok, kulturált zene, ínyenc étkek és fiatalos hangulat várja a kilátogatókat.

Győr+ 2023.06.08.

Gyümölcsárusokat ellenőriz a NAV

A NAV Győr-Moson-Sopron Vármegyei Adó- és Vámigazgatóságának munkatársai 2023. június 6. és 30. között a szezonális gyümölcsöket (eper, dinnye) árusító vállalkozásokat ellenőrzik.

Győr+ | Illusztráció: Depositphotos 2023.01.19.

Nem megy az üzlet, vagy mégis? Több tízmilliót csalt a tüzépes!

A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) figyeli az olyan adózók tevékenységét is, akik a bevallásaik alapján folyamatosan veszteségesen működnek. Így jutottak el a revizorok ahhoz a Tüzép-telephez, amely 37 millió forintnyi bevételt titkolt el.

Zombai-Kovács Ákos 2022.12.08.

Vállalkozók napja: nagyon kell a bizalom

Idén már 23. alkalommal rendezték meg a Vállalkozók Napi ünnepséget Budapesten. A nagyszabású évzáró eseményen a Vállalkozók Országos Szövetségének elnöke a szervezet jövőjéről, míg Varga Mihály pénzügyminiszter a stabilitásról és a vállalkozásbarát gazdaságpolitika fontosságáról beszélt.

Győr+ 2022.10.07.

Egyszerűsített havi bevallás az átalányadózóknak

A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) egyszerűsített havi adó- és járulékbevallási megoldást kínál az átalányadózó egyéni vállalkozóknak az Online Nyomtatványkitöltő Alkalmazásban (ONYA), de már a teljes 2258-as bevallás is elérhető a NAV online nyomtatványkitöltőjében.

Hirdetés