Címke: vállalat
Hirdetés
P. Csapucha Adrienn 2023.10.19.

A Csiza család sikere: ünnepel a Piktor Győrben!

Kiemelt esztendő a 2023-as a Piktor Kft. életében. Az ismert győri, három generációs családi vállalat idén ünnepli fennállásának 40. évfordulóját, ráadásul a fejlesztéseik sorában egy új, 1100 négyzetméteres raktárcsarnok is szerepel, melynek alapkövét csütörtökön tették le a cég vezetői. A rendezvényen dr. Dézsi Csaba András és Simon Róbert Balázs is elismerően szólt az évtizedek óta dinamikusan fejlődő vállalatról.

Mireider Máté 2023.10.12.

Az Audi és a Rába kapta a Baross Gábor-díjat

Idén tavasszal új városi díj létrehozásáról döntött a közgyűlés. A Baross Gábor – Győr Gazdaságáért-díj a győri Vasminiszternek állít méltó emléket, és annak a magánszemélynek vagy cégnek adományozható, aki a gazdasági életben, vagy gazdasági tevékenységével Győrt szolgálja, a város hírnevét öregbíti. Az első díjátadót szerdán este tartották a Zsinagógában, ahol az Audi Hungaria Zrt., és a Rába Járműipari Holding Nyrt. kapták az elismerést.

Győr+ 2023.06.11.

A siker titkáról tartott előadást az Audi elnöke

Alfons Dintner „Hogyan lettem CEO?” címmel tartott előadást életútjáról a győri Széchenyi István Egyetemen. Az Audi Hungaria Zrt. igazgatóságának elnöke lakatosként kezdte, majd szorgalmával, elhivatottságával a ranglétrát végigjárva felsővezetővé vált. A vállalat győri gyárának első embere nemcsak izgalmas pályájába engedett betekintést, de hasznos tanácsokkal szolgált az egyetem azon hallgatói számára is, akik szintén vezetőként képzelik jövőjüket, vagy saját vállalkozást indítanának.

MTI 2023.01.29.

Húsexportengedélyt kapott Magyarország a Fülöp-szigetekre

Hosszú évek kitartó munkájának eredményeként első alkalommal kaptak húsexportengedélyt magyar vállalatok a Fülöp-szigetek piacára - jelentette be Facebook-bejegyzésben a külgazdasági és külügyminiszter vasárnap.

MTI 2023.01.24.

Győri vállalkozások figyelem: jelentős kormányzati hitelprogram indul

A magyarok által elutasított szankciók és a háború gazdasági hatásai egyre inkább éreztetik hatásukat. A vállalatok nehéz helyzetbe kerültek, az energiaárak, az alapanyagárak és az infláció is az egekbe szöktek, a kitermelhetetlen magasságú kamatok miatt pedig a hitelpiac befagyása fenyeget.

Győr+ 2023.01.03.

A kamara 2023-ban is segít a vállalkozásoknak

A koronavírus járvány kiteljesedése, azaz 2020 óta nehéz időket él a gazdaság, ezen az állapoton nem segített a lassan egy éve tartó háború sem, amely az energiaárak növekedését és hatalmas inflációt is hozott magával.

MTI 2022.03.09.

Magyar cégek ezreit érinti közvetlenül a háború

A magyar gazdaságnak és cégeknek már most fel kell készülniük a háború utáni helyzetre - mondta a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara (MKIK) Magyar-Orosz Tagozatának elnöke a Világgazdaságnak.

Győr+ 2021.10.25.

Így viselkednek a vezetők, ha a világ a feje tetejére áll

Az Internet Hungary konferencián debütáló szimulációs játék olyan különleges helyzetekre adott válaszokat térképezi fel, amelyeket komfortzónánk válsághelyzet alatt történő elhagyásakor tapasztaltunk, ezáltal vizsgálva a lehetséges, kifejezetten egyénre szabott megoldásokat, hogy mind a magánéletben, mind a munkahelyen elégedettebbek és hatékonyabbak legyünk.

Hirdetés