Címke: utánpótlás
Hirdetés
Győr+ 2023.08.18.

Elindult az ETO Cup!

Csütörtökön kezdetét vette az „In Memoriam Fehér Miklós ETO Cup” Győrben az U17-es korosztály számára. Az Európa elit utánpótlás-csapatai felvonultató torna három napon keresztül tart.

Szerző és fotó: Bajzát Zsuzsi 2023.07.20.

Győri birkózó siker a Kaposvári Európa-bajnokságon

Pusztai Kata 6 éves kora óta birkózik, a vérében van a sport. Édesapja kezdte el először edzeni a fiatal tehetséget, rövid időn belül kimagasló teljesítményeket ért el. Legutóbb a Kaposváron rendezett U15-ös korosztályos Európa-bajnokságon mutatta meg rátermettségét, egészen a bronzéremig menetelt az erős mezőnyben.

Nagy Roland 2023.07.10.

Minden korosztályban a legjobbak között az ETO kézilabdás lányai

Az Audi ETO KC nem csak felnőtt női kézilabdacsapatával ér el sikereket, a klub utánpótlásbázisa is eredményesen működik. Szinte nincs olyan élvonalbeli együttes, amelyben ne szerepelne győri nevelésű fiatal, de többen bemutatkozhattak a tehetségek közül a zöld-fehérek sztárokat felvonultató keretében is.

Nagy Roland 2023.06.20.

Az utánpótlásban is utánozhatatlanok

A Győri Audi ETO KC amellett, hogy a világ egyik legjobb női kézilabda csapata, olyan utánpótlás bázist működtet, amelyből rengeteg tehetséges fiatal kézilabdázó kerül ki. Sokan közülük más NBI-es együttesekben szerepeltek, és időről-időre vannak olyanok, akik bemutatkozhatnak a felnőtt gárdában is.

Győr+ 2023.06.02.

Benned is ott a szupererő!

Június 3-a és 4-e között a Győri Atlétikai Club rendezi a Területi Liga verseny második fordulóját, melynek az Olimpiai Sportpark ad otthont. Az előttünk álló hétvégén az U14-es és az U16-os korosztály fog versenyezni, előbbieknek a tapasztalat megszerzése az elsődleges cél, míg az U16-os korosztály résztvevői ezekből a fordulókból tudják kvalifikálni magukat a szeptemberi, országos döntőre.

P. Csapucha Adrienn 2023.03.05.

Különleges edzés: fővárosi kiküldetésben a győri tenisz palánták

A GYAC tenisz szakosztályának legfiatalabb sportolói, valamint az ugyancsak győri Labdabanda csapat fiatal tehetségei vasárnap a fővárosba, a Nemzeti Edzésközpontba látogattak, hogy egy különleges edzés résztvevőiként segítsék az oktatók munkáját. A lelkes gyerekek felejthetetlen élménnyel gazdagodtak, ahogy a szakemberek is, akik a gyerekek teljesítménye által arról is meggyőződhettek, hogy bizony Győrben komoly teniszképzés zajlik.

Hirdetés