Atlétika

Benned is ott a szupererő!

Győr+ Fotó: MASZ
2023.06.02. 08:57

Június 3-a és 4-e között a Győri Atlétikai Club rendezi a Területi Liga verseny második fordulóját, melynek az Olimpiai Sportpark ad otthont. Az előttünk álló hétvégén az U14-es és az U16-os korosztály fog versenyezni, előbbieknek a tapasztalat megszerzése az elsődleges cél, míg az U16-os korosztály résztvevői ezekből a fordulókból tudják kvalifikálni magukat a szeptemberi, országos döntőre.

A rendezvényre a nyugati régió sportolói érkeznek több, mint 300 versenyzővel. Régiónkba tartozik a többi között Székesfehérvár, Tatabánya, Mosonmagyaróvár és Veszprém is.

A szombati napon a területi verseny előtt a szervezők az I. Kis-Rába Kupa elnevezésű eseményen lehetőséget biztosítanak az U10-es és az U12-es korosztálynak is. Ők 60 és 600 méteren mérettethetik meg magukat, ide is több, mint 50 gyermek regisztrált. 

A Magyar Atlétikai Szövetség sportágnépszerűsítő programmal is várja a győri fiatalokat: az általuk kihelyezett pályát teljesítve ajándékot kapnak kicsik és nagyok egyaránt! 

A GYAC mindenkit szeretettel vár, igazi “utánpótlás ünnep” ezen a hétvégén. A házigazda a két versenyre közel 70 főt nevezett, így egész nap lesz lehetőség hazai sportolónak szurkolni a lelátókon! 

Kapcsolódó témák: #atlétika | #GYAC | #utánpótlás | #verseny |