Hirdetés
Címke: úszás
Hirdetés
Győr+ 2020.05.29.

Úszni a napsütésben!

A szabad ég alatt úszhatnak a győriek és a Győri Úszó SE kiválóságai az Aqua Sportközpontban, ugyanis a hátsó sátras medencét megnyitják.

Sándor Szigeti 2020.05.18.

Ismét kinyit a Magyar Vilmos Uszoda

Az egészségügyi vészhelyzetben bevezetett korlátozások enyhítésének keretében május 20-tól, szerdától ismét látogatható lesz a győri Magyar Vilmos Uszoda. A szauna részleg egyelőre zárva tart, a maszk viselése és a megfelelő távolságtartás a medencetéren kívül továbbra is kötelező.

Szigeti Sándor 2020.04.16.

A céljaim semmit sem változtak

Káprázatos éve volt tavaly: a balján Cseh László, a jobbján pedig Milák Kristóf állt, amikor a két világklasszis előtt megnyerte a magyar bajnokságot 100 méteres pillangó úszásban. Így szerezte meg a tokiói kvótát, egyúttal átvette a vezetést a világranglistán is.

MTI 2020.04.02.

Teljes zárlat a magyar úszó válogatottnál

A Magyar Úszó Szövetség (MÚSZ) a koronavírus-járvány miatt kéthetes teljes edzés-zárlatot rendelt azon válogatott versenyzők számára, akik az elmúlt egy hónapban külföldön tartózkodtak.

MTI 2020.04.01.

Már kilenc pozitív teszt van a magyar úszóválogatottnál

Kedd estig kilenc személy esetében mutattak pozitív eredményt az elvégzett koronavírus-tesztek - közölte a Magyar Úszó Szövetség (MÚSZ) azok után, hogy a nap folyamán Kapás Boglárka és Kozma Dominik is bejelentette: megfertőződött.

MTI 2020.03.31.

Kozma Dominik is koronavírusos

Ahogy arról korábban beszámoltunk, megfertőződött az új típusú koronavírussal Kapás Boglárka világbajnok úszó. Nem sokkal később kiderült, Kozma Dominik tesztje is pozitív lett.

Hirdetés
likeold
a fb oldalunkat