Hirdetés
Címke: úszás
Hirdetés
Nagy Roland 2022.07.04.

Szabó Szebasztián a világ legjobb sprinterei között

Döntős helyezésből többet, éremből azonban csak kettőt nyertek a magyar úszók a budapesti vizes világbajnokságon. A két érem arany volt, ezek Milák Kristóf nevéhez fűződnek, a Honvéd 22 éves klasszisa 200 méter pillangón világcsúccsal védte meg címét, és 100 méteren sem talált legyőzőre. A Győri Úszó SE csapatát négy versenyző képviselte a vb-n, közülük Szabó Szebasztián szerepelt a legjobban.

MTI 2022.06.26.

Történelmet írt a magyar váltó

A magyar válogatott ezüstérmet nyert a nyíltvízi úszók csapatversenyében a Lupa-tavon zajló világbajnokság vasárnapi nyitónapján.

Nagy Roland 2022.06.26.

Rocky úszva szökne az Alcatrazból

A nyíltvízi úszóidény közepén egymást érik azok a versenyek, amelyeken Patkás Tamás „Tomi Rocky” is elindul, és paraúszóként az ép sportolókkal együtt tempózik. Valamennyi erőpróba fontos állomása annak a felkészülésnek, aminek a végén a nagy cél lebeg: Tomi ott lesz augusztusban az Egyesült Államokban az Alcatraz-úszáson.

MTI 2022.06.22.

Döntős a 4×200 méteres női gyorsváltó

A női 4x200 méteres gyorsváltó bejutott a döntőbe szerdán a Duna Arénában zajló úszó-világbajnokságon, hárman pedig a délutáni elődöntőkben folytathatják.

MTI 2022.06.21.

Milák és Kenderesi döntős 200 méter pillangón

Milák Kristóf parádés teljesítménnyel a legjobb, Kenderesi Tamás nagyszerű hajrával a hatodik idővel jutott döntőbe 200 méter pillangón, a Duna Arénában zajló úszó-világbajnokság harmadik versenynapján.

Hirdetés
likeold
a fb oldalunkat