Címke: úszás
Hirdetés
Pécskai István 2023.07.28.

Vizes vb: Kós Hubert világbajnok, Szabó Szebasztián lemaradt a döntőről

Sajnos nem sikerült jól a férfi 50 méteres gyorsúszás elődöntője Szabó Szebasztián számára a fukuokai vizes világbajnokságon. A Győri Úszó SE versenyzője futamában 22.16-os idővel nyolcadik lett, s összességében a 16. legjobb időt úszta, így lemaradt a fináléról.

MTI 2023.07.23.

Szabó továbbjutott, Jakabos „megérezte” a világbajnokság hangulatát

Holló Balázs 400 méter vegyesen döntőt úszhat vasárnap a fukuokai vizes világbajnokság medencés versenyeinek nyitónapján. A délelőtti selejtezőkből még Szabó Szebasztián jutott tovább 50 méter pillangón, míg Rasovszky Kristóf olimpiai szintidőt teljesített 400 méter gyorson.

MTI 2023.07.22.

A győri Szabó Szebasztián is dobogós lehet

Sós Csaba szövetségi kapitány szerint a magyar úszóknak néhány számban ugyan vannak éremesélyei a fukuokai olimpiai kvalifikációs világbajnokságon, de összességében "most kapaszkodnunk kell".

MTI 2023.07.20.

Vizes vb: Ezüstérmes magyarok a nyíltvízi úszók csapatversenyében

A Fábián Bettina, Olasz Anna, Rasovszky Kristóf, Betlehem Dávid összeállítású magyar váltó ezüstérmet nyert a nyíltvízi úszók 4x1500 méteres csapatversenyében a fukuokai vizes világbajnokságon. A számot óriási hajrában végül az olaszok nyerték, a harmadik helyen az ausztrálok végeztek.

Győr+ 2023.07.20.

Utazzon féláron a Balaton-átúszásra!

Július 22-én szombaton 41. alkalommal rendezik meg a Balaton-átúszást, az eseményhez kapcsolódóan 50 százalékos alkalmi menettérti kedvezménnyel lehet utazni Révfülöp állomásra, illetve onnan vissza. A kedvezmény az Ötpróba sorozat része, a felhasználás feltételei szerint a helyszínen bélyegeztetni kell a jegyeket.

MTI 2023.07.16.

Rasovszky elképesztő csatában lett ezüstérmes Fukuokában

A végén a testét is használnia kellett Rasovszky Kristófnak, de a magyar versenyző keményen beleállt a harcba, és ennek is köszönhetően lett ezüstérmes a nyílt vízi úszók 10 kilométeres vasárnapi versenyében a fukuokai olimpiai kvalifikációs világbajnokságon.

MTI 2023.07.11.

Petrov Iván: Szabó Szebasztián jó eséllyel indul mindkét egyéni számában

Petrov Iván, az UNI-Győri Úszó SE vezetőedzője szerint tanítványának, az Európa-bajnok Szabó Szebasztiánnak 50 méter gyorson és ugyanezen a távon pillangóban is komoly esélyei vannak a formája és a világranglista helyezése alapján a pénteken rajtoló fukuokai vizes világbajnokságon.

Hirdetés