Címke: Uni Győr ETO HC
Hirdetés
Szigeti Sándor 2023.03.21.

Győri jégkorong: csak így tovább!

Egy szépen csillogó bajnoki bronzéremmel gazdagodott az UNI Győri ETO HC férfi jégkorongcsapata a másodosztályú Andersen Liga történetének debütáló szériájában. Nagy Ákost, a Győri Hockey Klub ügyvezetőjét kértük értékelésre.

Szerző és fotó: Németh Boglárka 2022.11.12.

Képviselő adta át a hokis díjakat

Nemzetközi Négy Nemzet Torna zajlik Győrben a Nemak Jégcsarnokban a hét közepe óta melyen a magyar, a szlovén, az olasz és az osztrák serdülő jégkorong válogatott vesz részt. Hajtó Péter önkormányzati képviselő azért érkezett szombaton délelőtt az utolsó előtti mérkőzésre, hogy az olasz-szlovén meccs legjobbainak járó díjakat adja át.

Pécskai István 2022.07.11.

Csémi Dávid és Varga Zaránd: Amerikai álom

A 18 éves Csémi Dávid és Varga Zaránd az Egyesült Államok Premier Hockey League elnevezésű jégkorong-bajnokságába (USPHL) szerződött. A két hokis, aki a Potomac Patriots játékosa lesz, az elmúlt éveket a Győri ETO utánpótlásában töltötte.

Pécskai István 2022.06.26.

,,Az első számú vidéki klubbá szeretnénk tenni az ETO-t”

„Gyárváros szolgálatáért” díjat kapott Nagy Ákos, a Győri ETO Hockey Club ügyvezetője tavaly. A város vezetése úgy vélte, a szakember évek óta elkötelezett, példamutató és magas színvonalú munkát végez a jégkorong egyesület menedzsereként.

Győr+ 2022.03.18.

Cáfol az ETO

Közleményt adott ki a mai napon a Győri ETO HC, amelyet változtatás nélkül közlünk.

Győr+ 2022.02.25.

Nem sikerült a negyeddöntőbe jutás

A DVTK Jegesmedvék csapata pénteken 5-2-re győzött az UNI Győr ETO HC otthonában a jégkorong Erste Ligában, így összesítésben 3-1-re megnyerte a párharcot, és a negyeddöntőbe jutott.

MTI 2022.02.24.

Jégkorong Erste Liga – Előnyben a DVTK

A DVTK Jegesmedvék jó harmadik harmadbeli játékkal 3-0-ra győzött az UNI Győr ETO HC otthonában a jégkorong Erste Ligában, így összesítésben 2-1-re vezet az egyik csapat harmadik sikeréig tartó párharcban, amelynek tétje a negyeddöntőbe jutás.

Győr+/MTI 2022.02.22.

Miskolcon nyert a Győr

Az UNI Győr ETO HC 2-1-re győzött a DVTK Jegesmedvék otthonában a jégkorong Erste Liga rájátszásában, a negyeddöntőbe jutásért zajló párharc keddi, második mérkőzésén.

MTI 2022.02.21.

Előnyben a DEAC és a DVTK

A DEAC és a DVTK hazai pályán került előnybe a jégkorong Erste Liga negyeddöntőbe jutásáért vívott párharcában.

Szigeti Sándor 2022.02.16.

Gyergyói siker az alapszakasz utolsó hazai meccsén

Az Erste Liga alapszakaszának utolsó hazai mérkőzésén lépett pályára ma este az UNI Győr ETO HC. Jövő héttől már a rájátszásba kerülés lesz a tét a DVTK Jegesmedvék ellen.

Hirdetés