Címke: Uni Győr ETO HC
Hirdetés
Győr+ 2023.08.17.

Irány a nemzetközi porond!

A hosszú „nyári szünet” alatt sem állt meg a munka az UNI Győr ETO HC csapatánál, a háttérben javában zajlott a 23/24-es szezon előkészítése.

Szigeti Sándor 2023.07.02.

Bányamunka járt a gyenge szereplésért

Győr Sportjáért díjjal tüntették ki Bartalis Józsefet, akinek neve fogalom a magyar és a román jégkorongsportban. 1996-ban új alapokra helyezte a győri jégsportot, majd több ezer óvodással és iskolással szerettette meg a korcsolyázás és a mozgás örömét.

Szigeti Sándor 2023.03.21.

Győri jégkorong: csak így tovább!

Egy szépen csillogó bajnoki bronzéremmel gazdagodott az UNI Győri ETO HC férfi jégkorongcsapata a másodosztályú Andersen Liga történetének debütáló szériájában. Nagy Ákost, a Győri Hockey Klub ügyvezetőjét kértük értékelésre.

Szerző és fotó: Németh Boglárka 2022.11.12.

Képviselő adta át a hokis díjakat

Nemzetközi Négy Nemzet Torna zajlik Győrben a Nemak Jégcsarnokban a hét közepe óta melyen a magyar, a szlovén, az olasz és az osztrák serdülő jégkorong válogatott vesz részt. Hajtó Péter önkormányzati képviselő azért érkezett szombaton délelőtt az utolsó előtti mérkőzésre, hogy az olasz-szlovén meccs legjobbainak járó díjakat adja át.

Pécskai István 2022.07.11.

Csémi Dávid és Varga Zaránd: Amerikai álom

A 18 éves Csémi Dávid és Varga Zaránd az Egyesült Államok Premier Hockey League elnevezésű jégkorong-bajnokságába (USPHL) szerződött. A két hokis, aki a Potomac Patriots játékosa lesz, az elmúlt éveket a Győri ETO utánpótlásában töltötte.

Pécskai István 2022.06.26.

,,Az első számú vidéki klubbá szeretnénk tenni az ETO-t”

„Gyárváros szolgálatáért” díjat kapott Nagy Ákos, a Győri ETO Hockey Club ügyvezetője tavaly. A város vezetése úgy vélte, a szakember évek óta elkötelezett, példamutató és magas színvonalú munkát végez a jégkorong egyesület menedzsereként.

Győr+ 2022.03.18.

Cáfol az ETO

Közleményt adott ki a mai napon a Győri ETO HC, amelyet változtatás nélkül közlünk.

Győr+ 2022.02.25.

Nem sikerült a negyeddöntőbe jutás

A DVTK Jegesmedvék csapata pénteken 5-2-re győzött az UNI Győr ETO HC otthonában a jégkorong Erste Ligában, így összesítésben 3-1-re megnyerte a párharcot, és a negyeddöntőbe jutott.

MTI 2022.02.24.

Jégkorong Erste Liga – Előnyben a DVTK

A DVTK Jegesmedvék jó harmadik harmadbeli játékkal 3-0-ra győzött az UNI Győr ETO HC otthonában a jégkorong Erste Ligában, így összesítésben 2-1-re vezet az egyik csapat harmadik sikeréig tartó párharcban, amelynek tétje a negyeddöntőbe jutás.

Győr+/MTI 2022.02.22.

Miskolcon nyert a Győr

Az UNI Győr ETO HC 2-1-re győzött a DVTK Jegesmedvék otthonában a jégkorong Erste Liga rájátszásában, a negyeddöntőbe jutásért zajló párharc keddi, második mérkőzésén.

Hirdetés