Címke: toborzás
Hirdetés
Forrás: police.hu 2024.04.02.

Toborzónapokat tart a Rendőrség

Győr-Moson-Sopron vármegyében toboroz a Rendőrség – a Készenléti Rendőrség Határvadász Ezredébe várják a jelentkezőket.

Havassy Anna Katalin 2024.03.05.

A bajtársiasság a legfőbb parancs

Rendhagyó délelőttön vettek részt a Győr és környéki Honvéd Kadét Programban résztvevő diákok és tanáraik a 19. Szalontai Ferenc Területvédelmi Zászlóalj szervezésében. Tábori lelkészek beszéltek nekik a Magyar Honvédségnél betöltött szerepükről és arról, miért is a bajtársiasság a legfőbb parancs. Az előadások végén a továbbtanulási lehetőségekről is részletes tájékoztatást kaptak a kadétok.

Győr+ 2024.02.28.

Ismét lehet felvételi pontokat szerezni a Magyar Honvédségnél

Ismét lehet jelentkezni az Önkéntes Katonai Szolgálat (ÖKSZ-program) kiképzésére. Ennek teljesítésével a résztvevők akár 64 pluszpontot is szerezhetnek a jövő évi felsőoktatási felvételi eljárásban, közben akár a harckocsizóknál is kipróbálhatják magukat, és még pénzt is keresnek.

Havassy Anna Katalin 2024.02.05.

Győrben is sokan érdeklődnek a honvédség lehetőségeiről

A Bercsényi Technikum előtti parkoló szokatlan látványt festett február 5-én, hétfőn, ugyanis a Magyar Honvédség Toborzónapot tartott, ahol kiemelt résztvevőként a tatai tüzérekkel és a legújabb haditechnikájukkal is megismerkedhettek a résztvevők. Szeles Szabolcs alpolgármester, a városrészt önkormányzati képviselője is kilátogatott az eseményre.

Bajzát Zsuzsi 2023.09.18.

Vármegyék 1000 éve a haza védelmében

A Honvédelmi Minisztérium Katonai Örökség Főosztály szervezésében városunkban is megszervezik a „Vármegyék 1000 éve a Haza védelmében – Győr-Moson-Sopron Vármegye a honvédelem szolgálatában” című konferenciát. Minden érdeklődőt várnak a rendezvénnyel párhuzamosan futó toborzónapra is, a győri Megyeház térre.

Szigeti Sándor 2023.07.14.

Kajak-kenu toborzót tartanak Győrben

Itt a nagy lehetőség azoknak a gyerekeknek, akik kipróbálnák, milyen is a kajakozás! Többek között a hússzoros világbajnok Csay Renátától sajátíthatják el az alapokat.

Ficsór Dávid 2023.03.02.

A női kosárcsapatnak toboroztak szurkolókat

Hiába a kiváló szereplés már évek óta, még mindig meglepően kevés a szurkoló. Ezen szeretne változtatni a SERCO UNI Győr női kosárlabda klub, amely csütörtökön rendhagyó kitelepülésen vett részt.

Hirdetés