Kajak-kenu toborzót tartanak Győrben

Szigeti Sándor Fotó: Kajak Kenu Győr
2023.07.14. 11:05

Itt a nagy lehetőség azoknak a gyerekeknek, akik kipróbálnák, milyen is a kajakozás! Többek között a hússzoros világbajnok Csay Renátától sajátíthatják el az alapokat.

„Bővül a csapatunk, gyere te is kajakozz velünk!” – így kezdődik a győri kajakosok friss felhívása, amelyben arról írnak, hogy július 18-tól minden kedden és csütörtökön délután kajak-kenu toborzót tartanak a Győri Vízitelepen. A toborzóra a 8-11 éves korosztály jelentkezését várják, vagyis a 2012 és 2015 között született gyerekeket.

A foglalkozásokat Tokár Krisztián és Csay Renáta tartja, utóbbitól kérdeztük meg, mit érdemes tudni a részletekről:

A gyerekek már az első napon hajóba szállhatnak, az alapoktól indulunk, megmutatjuk nekik a legfontosabb tudnivalókat. Az első foglalkozás nagyjából másfél órás, és teljesen ingyenes, van büfénk, a szülők a parton megvárhatják a végét. Az úszni tudás nem feltétel, akinek megtetszik a kajakozás és úgy dönt, hogy csatlakozik hozzánk, azt megtanítjuk úszni is.” – mondta el Csay Renáta.

Legfőképpen jókedvet és vidámságot hozzanak magukkal a gyerkőcök, mi is így várjuk őket. Egy papucs, egy póló és egy rövidnadrág sem árt, ha van náluk, a többiről mi gondoskodunk. Szeretettel várunk minden fiatalt, aki jó társaságban és szép környezetben kipróbálná, milyen érzés kajakba és kenuba szállni a folyók városában” – tette hozzá a hússzoros világbajnok kajakozó.

Kapcsolódó témák: #Győr | #kajak-kenu | #toborzás |