Címke: téliesítés
Hirdetés
Szöveg és fotó: Pannon-Víz Zrt./Borsi Viktória 2023.11.13.

Víztelenítse hétvégi házát, nyaralóját a télre!

A fagy beköszönte előtt rendkívül fontos odafigyelni arra, hogy elvégezzük a szükséges intézkedéseket annak érdekében, hogy megelőzzük a hideg által okozott fagykárokat az életvitelszerűen nem használt ingatlanjaink vízellátó rendszerében.

Győr+ 2022.11.05.

Téli lakhelyükön a városi virágok

A tavaszól egészen mostanáig, a köztereinket díszítő virágládákat, virágoszlopokat ezekben a napokban gyűjti be a szolgáltató cég.

Pannon-Víz Zrt. 2021.12.11.

HO-HO-HO-HÓ, a Pannon-Víznél is járt a Télapó!

Az év utolsó hónapja tartogatja számunkra a legtöbb, s egyben legszebb ünnepeket. December az az időszak, amikor mindenki szeretne egy kicsit többet adni szívből, szeretetből. Ilyenkor a Mikulás jó szava, kedves mosolya mindennél – még az ajándékoknál is – többet érhet, Őt kortól függetlenül mindenki várja, hisz valamennyien szeretünk hinni a csodákban.

Győr+ 2021.11.15.

Előzzük meg a fagykárokat!

Ahogy egyre hűvösebbre fordul az idő fontos, hogy kerti csapjaink, vízaknáink védelméről is gondoskodjunk. Sokan tévesen rongyokkal, vastag ruhaneműkkel oldják meg ezt, pedig van ennél sokkal kézenfekvőbb és hasznosabb megoldás is.

Győr+ 2021.11.10.

Téliesítették a csobogókat, szökőkutakat

Az elmúlt hetekben megtörtént Győr közterületein az úgynevezett „vizes alkotások” téliesítése. A Győr-Szol Zrt. kezelésében lévő műtárgyakat felkészítették a fagyos időszakok átvészelésére:

Hirdetés