Pannon-Víz Zrt.

HO-HO-HO-HÓ, a Pannon-Víznél is járt a Télapó!

Fotó: Pannon-Víz Zrt.
Pannon-Víz Zrt.
2021.12.11. 10:00

Az év utolsó hónapja tartogatja számunkra a legtöbb, s egyben legszebb ünnepeket. December az az időszak, amikor mindenki szeretne egy kicsit többet adni szívből, szeretetből. Ilyenkor a Mikulás jó szava, kedves mosolya mindennél – még az ajándékoknál is – többet érhet, Őt kortól függetlenül mindenki várja, hisz valamennyien szeretünk hinni a csodákban.

Mindannyian tudjuk, hogy Mikulásnak ebben az időszakban mennyire sok dolga van, de ennek ellenére minden kisgyermekhez eljut.

A Pannon-Víz Zrt.-hez idén is megérkezett a Mikulás, de nem is akárhogyan! Mivel hó még nem esett olyan nagy mennyiségben, hogy a Mikulás szánján érkezzen, az Ásványrárói Önkéntes Tűzoltók segítették ki utazásában, gyönyörűen feldíszített, kivilágított járgányukkal.

Munkatársaink gyermekei izgatottan készültek, hogy találkozhassanak a kedves fehérszakállúval, volt, aki verssel, énekkel várta. A Mikulás az év során otthonából figyelve jegyezte fel a gyermekek jó, netán kevésbé jó cselekedeteit, és név szerint szólítva, pár jó szó mellett meg is ajándékozta őket.

A Pannon-Víz Zrt. ezúton is köszöni a Mikulásnak, hogy itt volt nálunk és mosolyt csalt a gyermekek arcára. Köszöni a segítséget a tűzoltóknak és a kis Manóknak, hogy segítettek abban, hogy a Mikulás idén is ellátogathatott hozzánk!

Távozásakor a Mikulás felhívta a figyelmet arra is, hogy a meteorológiai előrejelzések mínuszokat jeleznek, ezért a Pannon-Víz Zrt.-vel közösen szeretné még egyszer felhívni fogyasztóink figyelmét a vízmérők és a vízvezetékek téliesítésének fontosságára.

Kapcsolódó témák: #mikulás | #pannon-víz | #téliesítés |