Címke: téli gumi
Hirdetés
Győr+ 2023.10.19.

Elkezdődtek a gumicserék

Hétvégén a hőmérséklet akár 25 fok fölé is emelkedhet, ennek ellenére már javában elkezdődtek a gumicserék a győri gumiszervizekben.

Szöveg és fotó: Zombai-Kovács Ákos 2023.03.27.

Autósok: itt az idő, jöhetnek a nyári gumik

Itt az idő, jöhetnek a nyári gumik. Ezt üzente a győri és Győr környéki autótulajdonosoknak a város egyik népszerű gumiszerelő műhelyének társtulajdonosa. Hatvani Bálint kiemelte, már a múlt héten meghaladta a napi középhőmérséklet a plusz 7 Celsius-fokot, amikor már érdemes téliről nyári abroncsra váltani. A szakember kiemelte, aki nem szeretne órákig sorban állni, érdemes bejelentkeznie a szerelőhöz, mert ebben az időszakban nagyüzem van a műhelyekben.

Győr+ 2022.11.14.

Itt az ideje, hogy téli gumikra váltsunk!

Közeledik a tél, így fontos, hogy gépjárművünk is megfelelő állapotban várja a hideg hónapokat. Hamarosan elérjük a bűvös 7°C-os határt, ami alatt már téli gumik használata javasolt.

Ficsór Dávid 2022.10.25.

Drágul az új téli gumi, lassan időszerű a csere

Folyamatosan emelnek a gyártók, emellett a rezsiköltségek is növekednek a műhelyekben. Az új téli gumik a tavalyihoz képest akár 20-25%-al is drágábbak lehetnek idén, az energiaárak miatt pedig a munkadíj is hasonlóképpen alakul ebben az évben.

Hirdetés