Címke: televízió
Hirdetés
MTI 2024.03.13.

Meghalt Gát György rendező, producer

Hetvenhét éves korában meghalt Gát György rendező, producer; a halálhírt lánya, Gát Anna tette közzé bejegyzésében az X-en (korábbi nevén Twitter) szerdán.

Győr+ 2023.10.05.

Győrújfalun és Vámosszabadin is leadja ügyefeleit a Telekom

Több tízezres városok is vannak azon települések listáján, ahol az ügyfeleit részben vagy egészben más szolgáltatónak adja át a Telekom. Akikkel ezt meglépik, azoknak sok változásra kell számítani. Győrújfalu, Vámosszabadi, Dunakiliti és Mosonmagyaróvár is megtalálható a listán. – írja az economx.hu.

Győr+ 2023.10.04.

Újraindul a Győrplusz Filmklub!

Jó hír a filmkedvelőknek! A Győr+ Televízió ismét műsorra tűzte korábban nagy sikerrel futó sorozatát, a Győrplusz Filmklubot, melyben régi magyar filmek felújított változatát vetítjük, természetesen reklámok nélkül.

Szöveg és fotó: Németh Boglárka 2023.02.24.

Valóra váltottuk egy autista fiú álmát

Újabb álmot teljesített a Győr+ Televízió. E-mail-ben keresett meg bennünket a Magyar Máltai Szeretetszolgálat Gondviselés Házának nevelője: elmondta, az egyik napközis lakójuk, Kakics Bence álma, hogy hírolvasó, műsorvezető legyen. A fiatalember autizmussal küzd, így ez aligha valósulhat meg, de stábunk megszervezte, hogy egy alkalomra a 22 éves fiatalember mégiscsak tévés bemondóvá válhasson. Bence pénteken látogatott el hozzánk, felkonferálta híreinket, megnézte a háttérmunkát, kérdezett és mindent ki is próbált, amit szeretett volna.

MTI 2023.01.17.

Erre panaszkodnak a legtöbben, ha tévézésről van szó

Az elmúlt év második felében több panasz is érkezett a média- és hírközlési biztos hivatalához a médiabox és a tv-applikációk működésével kapcsolatban - közölte a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) közleményben az MTI-vel kedden.

P. Csapucha Adrienn 2022.09.25.

Anna ezer arca

Markó-Valenytik Annát nem kell bemutatnunk az olvasóinknak és azoknak, akik rendszeresen követik a Győr+ Média környezetvédelmi magazinját, melynek főszereplője Kuka Berci mellett a partnerét is megszemélyesítő győri bábszínésznő. Annának ezer arca van, legutóbb az egyik kereskedelmi televízió tehetségkutatójában próbálta ki magát, ahol azonnal négy karakter bőrébe bújt bele. Ráadásul egyszerre…

Győr+ 2022.06.24.

Megszűnhet a Digi Sport

A csakfoci.hu információ szerint július 1-től már nem lesz tartalomszolgáltatás a Digi Sporton.

Győr+ 2022.01.11.

Íme 2021 legnézettebb tévéműsorai!

Éves összesítésben a legtöbb nézőt olyan műsorok vonzották be mint például a Foci Eb, az X-Faktor, a Sztárban sztár leszek, A reszkessetek betörők, A mi kis falunk, vagy például a Tűzijáték közvetítése.

Hirdetés